Volley League: Ο ΟΦΗ καλεί τον κόσμο στο ντέρμπι με την Κηφισιά

Σπορ
Volley League: Ο ΟΦΗ καλεί τον κόσμο στο ντέρμπι με την Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη θέλει η ομάδα του Ηρακλείου στο παιχνίδι του Σαββάτου

Ένα παιχνίδι στο οποίο θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Volley Leauge, δίνει το Σάββατο (17:00) ο ΟΦΗ στο κλειστό του ΒΑΚ με αντίπαλο την Κηφισιά.

Από το ΤΑΑ ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Το Σάββατο 30/10 στις 5μμ, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ μας, δίνει τον πρώτο της, μεγάλο τελικό, για το φετινό πρωτάθλημα, της Volley League, κόντρα στην αξιόλογη και παραδοσιακή ομάδα της Κηφισιάς, με την οποία έχουμε, τους ίδιους στόχους.

Για την ομάδα μας, η νίκη, είναι απαραίτητη, για να ξεκινήσουμε την βαθμολογική μας αναρρίχηση και να πάρουμε δύναμη, για την συνέχεια.

Μετά τα δυο αντικειμενικά πολύ δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναικό, ήρθε και για μας, η ώρα να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.

Σας καλούμε στο γήπεδο, για να υποστηρίξετε την προσπάθεια του ΟΦΗ μας, αλλά και να απολαύσετε βόλει υψηλού επιπέδου.

Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, ορίσαμε την τιμή εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι, να έρθουν στο γήπεδο μας.

Ελάτε να βοηθήσουμε το βόλει του ΟΦΗ, ώστε να παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία και η Κρήτη μας, να έχει εκπρόσωπο στην μεγάλη κατηγορία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News