Ντέρμπι σε...συνθήκες πρωταθλήματος και ήττα στο τάι μπρέικ για τον ΟΦΗ από την Κηφισιά

Σπορ
Ντέρμπι σε...συνθήκες πρωταθλήματος και ήττα στο τάι μπρέικ για τον ΟΦΗ από την Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα στο τουρνουά της Καλαμάτας...

Σε ντέρμπι της... Volley League αλλά όχι επίσημο ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα άπο την Κηφισιά με 3-2 στο ται-μπρέικ. Για το κρητικό συγκρότημα ήταν μόλις το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι στο τουρνουά "Γιάννης Μπουσούνης" στην Καλαμάτα...

 Στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι, ο ΟΦΗ εμφανίστηκε φανερά βελτιωμένος απο την αναμέτρηση με την Καλαμάτα, προηγήθηκε 1-0 και 2-1, αλλά η Κηφισιά ισοφάρισε και πήρε το παιχνίδι στο ται-μπρέικ σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με ωραίες στιγμές και για τις δυο ομάδες.

 Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, ανέφερε ότι  "είμαστε σε καλό δρόμο. Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια. Απο παιχνίδι σε παιχνίδι, θα είμαστε καλύτεροι. Αρκετά παιδιά είχαν εξαιρετική εικόνα, όπως ο διαγώνιος. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, αλλά ο Lapera έχει ένα πρόβλημα στην μέση και δεν θέλαμε να τον επιβαρύνουμε. Βγάζουμε στο γήπεδο σιγά-σιγά αυτά που δουλεύουμε και όπως έχω πεί ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις 16 Οκτωβρίου".

Αύριο Κυριακή (3/10, 2μμ) ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι, τον Παναθηναικό.

 Να σημειωθεί ότι, το παιχνίδι με την Κηφισιά, παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος θα παρακολουθήσει και την αναμέτρηση με τον Παναθηναικό.

 Κηφισιά-ΟΦΗ 3-2. Tα σετ: 21-25 (24'), 25-23 (28'), 20-25 (24'), 25-23 (27'), 15-12 (15').

 Κηφισιά (Ορφανός): De Weijer 4, Κοτσάκης 16, Λινάρδος 10, Mihaij 11, Μarks 6, Κοστόπουλος 12, Παλαιολόγος 3, Σονάκης, Κοντοστάθης, Παπαδόπουλος. Δεν έπαιξαν οι Ρούσης, Σπιλιώτης, Μελλές.

 ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης, Γιαννόπουλος 1, Δαρίδης, Dewesy 32, Arpagiou 2, Lapera `10, Βαιόπουλος 9, Τσέλιος 5, Vargas 13. Δεν έπαιξαν οι Τζουγκαράκης, Σαλταφερίδης, Τεφτσής. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News