Ήττα με 3-1 σετ στην Καλαμάτα για τον ΟΦΗ

Σπορ
Ήττα με 3-1 σετ στην Καλαμάτα για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το ίδιο τουρνουά η κρητική ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο την Κηφισιά και την Κυριακή τον Παναθηναϊκό...

Ήττα με 3-1 σετ για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ στην Καλαμάτα, στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, κόντρα στην ομάδα της Μεσσηνίας που είναι και διοργανώτρια ενός πολύ καλού τουρνουά...

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο ΟΦΗ στο ίδιο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει ακόμη την Κηφισιά (Σάββατο 2/10, 5μμ) και τον Παναθηναικό (Κυριακή 3/10, 2μμ).

Τα σετ: 21-25, (25’), 25-22 (28’), 25-22 (29’), 29-27 (35’)

Καλαμάτα (Nτάκουρης): Xριστοφάς 12, Δημητρούλης 4, Χαραλαμπίδης 14, Δαλακούρας 6, Παλέντζας 26, Πελεκούδας 5, Ντάκουρης, Κατσιαφλάκας. Δεν έπαιξαν οι Γεωργάτος, Κανελόπουλος, Μπούρας).

ΟΦΗ (Δεληκώστας):  Στεφανίδης, Δαρίδης, Deweesy 26, Αrpajou, Lapera 13, Βαιόπουλος 7, Τσέλιος 3, Vargas 14, Τζουγκαράκης, Σαλταφερίδης (Δεν αγωνίστηκαν οι Γιαννόπουλος, Τεφτσής).

                                       "Σε αυτή τη φάση μας ενδιαφέρει η χημεία"                

«Σε αυτή την φάση, μας ενδιαφέρει η χημεία της ομάδας» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, μετά την ήττα του ΟΦΗ με 3-1, στην Καλαμάτα απο την τοπική ομάδα.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ και όπως τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ «προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποια θέματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Είναι λογικό κάποια να βγαίνουν και κάποια όχι αυτήν την εποχή. Πήγαμε καλά σε κάποια πράγματα και σε κάποια άλλα όχι. Ημασταν καλοί στο μπλoκ άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παιδιών, έχουμε άλλα δυο φιλικά με την Κηφισιά και τον Παναθηναικό και συνεχίζουμε τη δουλειά» τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News