Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ σε Δημοτικά Σχολεία

Σπορ
Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ σε Δημοτικά Σχολεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θερμή υποδοχή από τους μαθητές-τριες την ημέρα σχολικού αθλητισμού…

Θερμή υποδοχή στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, από τους μικρούς μαθητές, στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου και στο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας.

Η διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, στο Ηράκλειο και την Κρήτη συνολικά, αποτελεί ένας από τους βασικούς στόχους, του ΟΦΗ, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.

Έτσι, με αφορμή, την ημέρα σχολικού αθλητισμού, οι παίκτες του ΟΦΗ, βρέθηκαν σε δυο δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου και έπαιξε βόλεϊ με τους μικρούς μαθητές, τους μίλησαν για τους κανονισμούς του αθλήματος, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ συνολικά ως οργανισμός βόλεϊ, δίνοντας πλέον μεγάλη έμφαση και στις μικρές ηλικίες.

Παράλληλα, οι παίκτες του ΟΦΗ μίλησαν στα μικρά παιδιά για τα οφέλη του αθλητισμού και της αθλητικής ζωής.

Ενώ, κάλεσαν τους μικρούς μαθητές σε κάποια από τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Volley League.

Εκ μέρους του ΟΦΗ, συμμετείχαν στην επίσκεψη στα σχολεία οι αθλητές Τσέλιος, Deweese, Βαϊόπουλος, Σαλταφερίδης, Τζουγκαράκης και Μονιάκης.

To TAA ΟΦΗ ευχαριστεί τους καθηγητές και τους διευθυντές του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, για την υπέροχη φιλοξενία και επισημαίνει ότι ανάλογες δράσεις, θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, ώστε τα παιδιά της περιοχής μας, να γνωρίσουν το υπέροχο άθλημα του βόλεϊ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News