Τριπλή εκπροσώπηση του ΟΦΗ στην κλήρωση της Volley League

Σπορ
Τριπλή εκπροσώπηση του ΟΦΗ στην κλήρωση της Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη Δευτέρα θα μάθει το πρόγραμμα της νέας σεζόν η ομάδα του Ηρακλείου...

Για την προσεχή Δευτέρα (8:00 μ.μ.) έχει οριστεί η κλήρωση τόσο στην Volley League όσο και στο League Cup “Νίκος Σαμαράς”, στο Κορωπί. Η ομάδα του ΟΦΗ που θα εκπροσωπήσει και φέτος το νησί στη μεγάλη κατηγορία θα παραστεί στην κλήρωση με τρία πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα την ομάδα του ΟΦΗ θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας και ο αρχηγός της ομάδας, Άκης Δαρίδης.

Στο μεταξύ, ο ΟΦΗ κλείνει την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας, με την σκληρή καθημερινή δουλειά να συνεχίζεται από τον προπονητή και τους παίκτες, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο αλλά και στο γυμναστήριο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά και την διάθεση των αθλητών του, στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

Καθημερινά οι παίκτες του ΟΦΗ, περνάνε αρκετές ώρες στο γήπεδο, καθώς το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, περιλαμβάνει πλέον προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο το πρωί, αλλά και προπόνηση στο γήπεδο, το απόγευμα.

"Μπήκαμε στην οργάνωση του παιχνιδιού και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα, από την δουλειά που γίνεται από όλους" τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Tέλος τo TAA ΟΦΗ βόλει, με ανακοίνωση του ευχαριστεί το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και φίλο του ΟΦΗ, Δημήτρη Αποστολάκη, για την πολύτιμη βοήθεια του, σε θέματα που αφορούν, στην λειτουργία της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News