Βόλεϊ: Μεταγραφή στην Ελπίδα Αμπελοκήπων για την Αγάπη Ρουμπάκη

Σπορ
Βόλεϊ: Μεταγραφή στην Ελπίδα Αμπελοκήπων για την Αγάπη Ρουμπάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα συνδυάσει στην Θεσσαλονίκη το βόλεϊ με τις πανεπιστημιακές της σπουδές

Μια νέα σελίδα στην αθλητική της καριέρα, σε συνδυασμό με τη νέα φοιτητική της ζωή, ανοίγει για την βολεϊμπολίστρια Αγάπη Ρουμπάκη, η οποία από την ΑΘΛΕΣΗ παίρνει μεταγραφή για την Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί θα συνδυάσει τον αθλητισμό με τις σπουδές της, ως πρωτοετής φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η 18χρονη Αγάπη Ρουμπάκη άλλωστε δεν θα μπορούσε να μη συνεχίσει τον αθλητισμό αφού έχει τα γονίδια στην οικογένειά της, έστω και στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τον πατέρα της Φίλιππα να είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν γενικός αρχηγός του ΠΟΑ ενώ ο αδερφός της Γιάννης θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν τα γκολπόστ του Ρωμανού. Η ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την απόκτηση της Ηρακλειώτισσας βολεϊμπολίστριας αναφέρει:

«Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της 18χρονης βολεϊμπολίστριας Αγάπης Ρουμπάκη, η οποία θα ενισχύσει τις ομάδες γυναικών και νεανίδων κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με το ταλέντο και τη μαχητικότητα που τη διακρίνει»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News