Κατέκτησε τον τίτλο στην Αμερική και έρχεται στον ΟΦΗ

Σπορ
Κατέκτησε τον τίτλο στην Αμερική και έρχεται στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική διάκριση για τον βολεϊμπολίστα Πελεγκρίν Βάργκας…

Σπουδαία διάκριση, για τον 23χρονο (1μ93) Πορτορικανό ακραίο του ΟΦΗ Πελεγκρίν Βάργκας.

Κατέκτησε, με την Εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο, το πρωτάθλημα Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και μαζί την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο αθλητής του ΟΦΗ, είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του και έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην διάκριση, στους αγώνες που έγιναν στο Μεξικό.

Στο μεταξύ, η μεταγραφή του στον ΟΦΗ, αποτελεί ακόμη και σήμερα αντικείμενο συζήτησης, σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, τόσο της Λατινικής Αμερικής, όσο και της Ευρώπης.

Aφιέρωμα στον αθλητή και στην απόφαση του να αγωνιστεί στην Ελληνική Λίγκα και τον ΟΦΗ, κάνει η Ισπανική ιστοσελίδα volimania.com στην οποία ο Βάργκας, μιλάει για την απόφαση του να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ, αλλά αναφέρεται και στην σχέση του με το βόλεϊ, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Ο 23χρονος Πορτορικανός ακραίος, που αποφοίτησε από το Colegio San José και το Πανεπιστήμιο Purdue Fort Wayne, στο οποίο μετείχε με αθλητική υποτροφία, εντυπωσιάζει με τη σοβαρότητα του και τη στάση ζωής του.

Μιλάει για την σημασία των σπουδών του, σε συνδυασμό με το βόλεϊ.

Όπως λέει «οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν ότι πρέπει πρώτα να σπουδάσεις και μετά να παίξεις».

Όπως τονίζει, σε ηλικία 8 ετών ξεκινά το ταξίδι του στο βόλεϊ. «Άρχισα να παίζω με τον τοίχο στο σπίτι. Ήθελα να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου».

Στα πρώτα του χρόνια, υπήρξε υπέρβαρος, όπως λέει. Όμως οι άνθρωποι που ήταν δίπλα του τον βοήθησαν να κατανοήσει τη σημασία της διατήρησης της υγείας. «Η τρέχουσα ζωή μου είναι ένα σχέδιο για να τη διατηρήσω όσο το δυνατόν πιο υγιή. Τώρα είναι τρόπος ζωής », λέει ο Πελεγκρίν Βάργκας.

Για την απόφαση του, να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ, λέει ότι «είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Μου αρέσει να αποφεύγω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν δεν έκανα πράγματα. Σε κάθε κατάσταση, η χαρά είναι μαγεία».

Ο Πορτορικανός ακραίος του ΟΦΗ, αναμένεται στο Ηράκλειο, τις επόμενες ημέρες και να ενταχθεί στην προσπάθεια του ΟΦΗ, στην 3η χρονιά της κρητικής ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.

Η ανακοίνωση του, ΤΑΑ ΟΦΗ για την διάκριση του Pelegrin Vargas:

Συγχαρητήρια Pelegrin Vargas. Είσαι δύναμη!

Πρωταθλητής Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, ο νέος παίκτης, της ομάδας βόλει, του ΟΦΗ μας!

Felicitaciones Pelegrin Vargas. ¡Eres una fuerza!

Campeón de América del Norte y Central, el nuevo jugador de nuestra OFI!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News