Βόλεϊ

Νέα αρχή στα γυναικεία τμήματα του ΟΦΗ με υπεύθυνο-προπονητή τον Νίκο Προύφα

Έφορος η Αντωνία Γεωργοπούλου και προπονήτρια υποδομών την Αθηνά Γεωργοπούλου...

Νέα αρχή κάνουν στο γυναικείο βόλεϊ του ΟΦΗ με τον Νίκο Προύφα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία σε όλα τα τμήματα (από το μεγαλύτερο ως το μικρότερο) με έφορο την Αντωνία Γεωργοπούλου και προπονήτρια στις υποδομές και την Αθηνά Γεωργοπούλου...

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει: "Στα χέρια του έμπειρου προπονητή Νίκου Προύφα, ανέθεσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει, Γιάννης Δανδάλης, την καλύτερη οργάνωση της γυναικείας ομάδας βόλει του ΟΦΗ, αλλά και των υποδομών του συλλόγου.

Ο στόχος στην πλήρη αναδιοργάνωση που δημιουργείται στο τμήμα, είναι το γυναικείο βόλει του ΟΦΗ, να ανέβει κατηγορίες και να βαδίσει στα χνάρια του ανδρικού, που μετέχει στην Volley League.

Αλλά και να οργανωθούν καλύτερα οι υποδομές της ομάδας και ο ΟΦΗ να μπορέσει τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο τμήμα του, να αναδείξει αθλητές απο την Κρήτη, τα επόμενα χρόνια.

Ο Νίκος Προύφας, που έχει καταγωγή απο τα Τρίκαλα, αλλά εδώ και χρόνια έχει να επιδείξει πολύ σημαντική δουλειά στο βόλει της Κρήτης, στο γυναικείο, αλλά και στις αναπτυξιακές ηλικίες, επισημαίνει για τη συνεργασία με τον ΟΦΗ, ότι «χαίρομαι πολύ, που ξεκινάει η συνεργασία με την ομάδα του ΟΦΗ, ένα ιστορικό σωματείο. Δέχθηκα την πρόκληση-πρόσκληση απο τον ΟΦΗ, ώστε να κάνουμε και το γυναικείο τμήμα, αντάξιο της ιστορίας του και του ονόματος του ΟΦΗ".

Για τους στόχους που έχει θέσει με την διοίκηση της ομάδας, ανέφερε ότι "οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι να κάνουμε ένα δυνατό γυναικείο τμήμα, να ανέβουμε κατηγορία σε πρώτη φάση και σιγά-σιγά τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσουμε, αλλά και να παράγουμε ταυτόχρονα αθλήτριες, απο την Κρήτη, που πιστεύουμε ότι μπορούν, να ανταπεξέλθουν στις υψηλές μας, προσδοκίες. Σιγά-σιγά να γίνουμε πόλος έλξης για αθλήτριες απο όλη την Ελλάδα. Θα γίνει αναδιάρθρωση και θα αναλάβω όλα τα τμήματα. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε ακαδημίες σε κάθε περιοχή του Ηρακλείου. Ωστε να φέρουμε παιδιά κοντά στον ΟΦΗ».

                                    Το βιογραφικό του Νίκου Προύφα

Ο Νίκος Προύφας γεννήθηκε στα Τρίκαλα, στις 15-9-1974.

Εχει εργαστεί ως προπονητής στις ακαδημίες βόλει του Αρη, αλλά και στην ομάδα της ΓΕΗ τα τελευταία 7 χρόνια, που βρίσκεται στην Κρήτη.

Με την γυναικεία ομάδα της ΓΕΗ πανηγύρισε την άνοδος στην Α2 κατηγορία, ενώ πανηγύρισε αρκετούς Παγκρήτιους τίτλους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, έχει να επιδείξει ως προπονητής αρκετές επιτυχίες στο Beach Volley.

Σαν αθλητής αγωνίστηκε στις ομάδες του ΑΣ Νεμέας, Ασκληπιός Τρικάλων, ΧΑΝΘ, Αίαντα Ευόσμου στην θέση του πασαδόρου.

Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, καλωσορίζει το Νίκο Προύφα και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του!

Ζλατιλίδης: "Ο καλύτερος προπονητής στην Κρήτη"

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε για την συνεργασία με τον κ. Προύφα, ότι «ωρίμασαν οι συνθήκες και πρέπει σιγά-σιγά ο οργανισμός του βόλει του ΟΦΗ, να προσπαθήσει να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα. Και σε επίπεδο ακαδημιών και σε επίπεδο γυναικείου βόλει. Θα προσπαθήσουμε, όπως κάναμε και στο ανδρικό,  να δημιουργήσουμε  κάτι ανάλογο και στη γυναικεία ομάδα. Φέραμε στην ομάδα μας τον κύριο Προύφα. Αξιολογήσαμε ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να δεχθεί τέτοιους ανθρώπους, για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Η Αντωνία Γεωργοπούλου, αναλαμβάνει έφορος στο γυναικείο τμήμα βόλει του ΟΦΗ και όπως ανέφερε «θέλουμε να οργανώσουμε τα τμήματα και να βγάλουμε παιδιά απο τον τόπο μας, που θα παίξουν στην υψηλή κατηγορία. Ενα βήμα τη φορά. Ξεκινάμε φέτος και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Ενώ, η προπονήτρια υποδομών Αθηνά Γεωργοπούλου, τόνισε με τη σειρά της, ότι  «ο στόχος είναι σε λίγα χρόνια να υπάρξουν παιδιά απο τις ακαδημίες που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα στο γυναικείο τμήμα..."

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια