Βόλεϊ

Στις 30 Αυγούστου ξεκινάει ο ΟΦΗ

Τουρνουά σε Καλαμάτα και Ηράκλειο...

Τέλος του μήνα και συγκεκριμένα 30 Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Με βάση το πρόγραμμα του προπονητή Κώστα Δεληκώστα, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο Παγκρήτιο στάδιο (βάρη).

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ζλατιλίδης, έχει πάρει το πράσινο φώς απο την τεχνική ηγεσία για την άφιξη των αθλητών στο Ηράκλειο, στα τέλη του Αυγούστου και όλη την οργάνωση της προετοιμασίας, καθώς είναι σε καθημερινή επικοινωνία, με τον προπονητή.

Ο ΟΦΗ έχει δεχθεί πρόταση απο την ομάδα της Καλαμάτας, για να συμμετάσχει 1-3 Οκτωβρίου σε ένα δυνατό τουρνουά προετοιμασίας, με την συμμετοχή της Καλαμάτας, του Παναθηναικού και της Κηφισιάς.

Ο ΟΦΗ έχει αποδεχθεί την συμμετοχή του, ενώ και ο ίδιος σχεδιάζει ένα ακόμη δυνατό τουρνουά στο Ηράκλειο, λεπτομέρειες για το οποιο θα ανακοινωθούν προσεχώς, καθώς είναι ακόμη σε συζητήσεις με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Το τουρνουά αυτό θα γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, της Volley League, το οποίο προσδιορίζεται για τα τέλη Οκτωβρίου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια