Ξεκινάει αύριο στη Ρόδο το Juniors Final K17

Σπορ
Ξεκινάει αύριο στη Ρόδο το Juniors Final K17

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο σερβίς της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος τζούνιορς στη κατηγορία Παίδων-Κορασίδων (Κ17) στο νησί της Ρόδου. Η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων έχει επιστρέψει δυναμικά στις διοργανώσεις Beach Volley και μετά τα τελικά του Κ19 που είχε πραγματοποιήσει το 2019, φέτος θα υποδεχθεί και πάλι το μέλλον του αθλήματος σε αγόρια και κορίτσια.

Στο τελικό τουρνουά θα λάβουν μέρος οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές των περιφερειακών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από Αττική, Θεσσαλονίκη, Θράκη, Κεντρική Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτηκαιοι εκπρόσωποι της διοργανώτριας Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου σε κορίτσια και αγόρια από Ρόδο και Κω αντίστοιχα.

Από την Κρήτη θα λάβουν μέρος στους αγώνες οι:Μανώλης Μουτάφης-Βαγγέλης Σταυρόπουλος, Κωνσταντίνος Βένιος - Κωνσταντίνος Πατηράκης, Ιωάννα Κοντσεδάκη  -Ελευθερία Φετφατζή (φωτό κεντρική) όπως και οι αδελφές Ελευθερία και Νικολέτα Φανιουδάκη (φωτό ένθετη).

Toυρνουά Ανδρών- Γυναικών

Εν τω μεταξύ, η Ε.Σ.ΠΕ.Κ έπειτα απο αρκετά χρόνια, διοργανώνει ξανά σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ τουρνουά beach volley Ανδρών - Γυναικών το Σαββατοκύριακο 7-8 Αυγούστου 2021 στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑΝΑΛ στον Καρτερό (ΑΚΤΗ)

Ηλικιακό όριο δεν υπάρχει ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως και την Τρίτη 03/08/2021 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Το παράβολο Συμμετοχής είναι 10€/αθλητή-τρια και στο τουρνουά θα ληφθούν όλα τα μέτρα για του ισχύον Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Οι αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά, είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στον τεχνικό έλεγχο που θα πραγματοποιείται μια (1) ώρα πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων.

Οι αθλητές / αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Τουρνουά, πρέπει να έχουν εγγραφεί ή ανανεώσει προηγουμένως την εγγραφή τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο αθλητών Beach-Volleyball της ΕΟΠΕ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πριν την εγγραφή σε κάθε τουρνουά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News