Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Regional Juniors K19

Σπορ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Regional Juniors K19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι ήταν οι νικητές στο αναπτυξιακό τουρνουά Beach Volley

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 2ο επίσημο αναπτυξιακό τουρνουά beach Volley της Ένωσης μας (Regional Juniors K19) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑΝΑΛ "ΑΚΤΗ" στον Καρτερό (24 και 25 Ιουλίου).

Στο τουρνουά συμμετείχαν 13 ομάδες κοριτσιών και 07 ομάδες αγοριών.

Στην κατηγορία των κοριτσιών Κ 19:

την 1η θέση κατέκτησαν οι Ρουμπάκη Α.-Ταιγανίδη Ε.

την 2η θέση κατέκτησαν οι Κοτζεδάκη I.- Φετφατζή Ελ.

την 3η θέση κατέκτησαν οι Κατσαμάνη Β.- Σεγρεδάκη Σ.

Τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων έκανε, υπό το υγειονομικό Πρωτόκολλο, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και νέα Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Αρχοντάκη Σ. και η Δημοτική Σύμβουλος κα Καλουδιώτη Μ.

Στην κατηγορία των αγοριών:

την 1η θέση κατέκτησαν οι Σπιταδάκης Ι. - Αστρινάκης

την 2η θέση κατέκτησαν οι Στυρόπουλος Ε.-Πατσούκου Ν.

την 3η θέση κατέκτησαν οι Βολιτάκης Γ.-Βένιος

Τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων έκανε κι εδώ υπό το υγειονομικό Πρωτόκολλο, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και νέα Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κα Αρχοντακη Σ..

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ συγχαίρουν τις Πρωταθλήτριες ομάδες Ρουμπάκη/Ταιγανίδη και Σπιταδάκη/Αστρινάκη και τους εύχονται καλή επιτυχία στους Τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. στην Πρεβεζα.

Επίσης, ευχαριστούν θερμά τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κ. Βαρδαβά για τον ιματισμό και την αθλοθέτηση , την διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ για την δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων, τα νερά Ρουβας για την παροχή νερών στους αθλητές/τριες και για όλη την στήριξη και την συμβολή τους στην διοργάνωση.

Συγχαίρουν τέλος όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων και όλους όσους εργάστηκαν για την διεξαγωγή του .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News