Αντωνακάκη- Περδικάκη και στα τελικά του Αγίου Νικολάου

Σπορ
Αντωνακάκη- Περδικάκη και στα τελικά του Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κορυφαίο ταμπλό των "8" του Πανελληνίου Beach Volley oι ηρακλειώτισσες μετά τις Γεωργοπούλου- Μαριάτου...

Την θέση τους στα τελικά του Αγίου Νικολάου έκλεισαν οι ηρακλειώτισσες Γεωργία Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη όπως και οι Πηγιάννα Μεθενίτη, Λίζα Τριανταφυλλίδη.

Στο τελευταίο παιχνίδι που θα κρινόταν το 8ο εισιτήριο για τον Άγιο Νικόλαο, η Γεωργία Αντωνακάκη και η Ιωάννα Περδικάκη επιβλήθηκαν της Αναΐς Αγγελοπούλου και της Φανής Οικονομοπούλου με 2-0 (21-09, 21-08) σετ.

Στο ταμπλό των οκτώ καλύτερων αθλητριών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Beach Volley στο «Agios Nikolaos Championships» θα βρεθούν και η Αθηνά Γεωργοπούλου με την Ροδάνθη Μαριάτου.

Το ταμπλό των γυναικών βρίσκονται οι: 1. Δήμητρα Καραγκούνη / Ηλέκτρα Αγριοδήμου, 2. Έφη Μυρίλλα / Μαρία Θεοδωρακέα, 3. Αθηνά Γεωργοπούλου / Ροδάνθη Μαριάτου, 4. Μαρία Αποστολάκη / Μαριεύη Ζούρου, 5. Χαρά Σπυροπούλου / Έλενα Χαντζή, 6. Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη, 7. Πηγιάννα Μεθενίτη / Λίζα Τριανταφυλλίδη, 8. Γεωργία Αντωνακάκη / Ιωάννα Περδικάκη.

Το ταμπλό των Ανδρών αποτελούν οι: 1. Δημήτρης Χατζηνικολάου / Στέλιος Τζιουμάκας, 2. Ιάσονας Κανέλλος / Άγγελος Μανδηλάρης, 3. Γιώργος Μιχελάκης / Βασίλης Μούχλιας, 4. Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου, 5. Αντιόλ Κόλα / Σταύρος Ντάλλας, 6. Δημήτρης Νιώπας / Θοδωρής Χατζηδημητρίου, 7. Νίκος Ντόντης / Γιώργος Καντιώτης, 8. Έντουαρντ Ράμος / Στέφανος Μανδηλάρης.

Δηλώσεις για τη διοργάνωση που φιλοξενείται για τέταρτη χρονιά στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου έκανε ο Δήμαρχος της πόλης Αντώνης Ζερβός: «Φέτος, σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, στόχευση, ενθουσιασμό και αφοσίωση, στέλνοντας από τον Άγιο Νικόλαο το μήνυμα ότι όσο δύσκολες καταστάσεις κι αν αντιμετωπίζουμε, στεκόμαστε όρθιοι, συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα, η οποία πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη της πανδημίας.

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα με μικρά και σταθερά βήματα με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του συνόλου και την προστασία της υγείας δημοτών και φιλοξενούμενων, υποδεχόμαστε και φέτος στον Δήμο Αγίου Νικολάου, τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν στην κορυφαία διοργάνωση του “Πανελληνίου Πρωταθλήματος “Agios Nikolaos Championships – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Ανδρών & Γυναικών 2021”, στέλνοντας το μήνυμα της επανεκκίνησης από ένα προορισμό που έχει δώσει εξετάσεις και στο παρελθόν με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Έχει γίνει πλέον θεσμός και έχει εδραιωθεί στην συνείδηση όλων, ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, είναι ένας τόπος που διαθέτει την δυναμική αλλά και την εμπειρία για την διοργάνωση κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, που ενισχύουν την παρουσία του , στο τουριστικό γίγνεσθαι!

Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια, δηλώνουμε έτοιμοι να στηρίξουμε την φετινή διοργάνωση, τηρώντας πιστά τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Καλωσορίζουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News