Βόλεϊ

Πήγε και στις Αρχάνες η Εθνική Γυναικών

Μια βραδιά χαλάρωσης πριν την αναχώρηση από την Κρήτη...

H Εθνική Βολεϊ Γυναικών βρέθηκε για αρκετές μέρες προετοιμασίας στο Ηράκλειο και πρόλαβε να επισκεφτεί και τις Αρχάνες...

Η αναλυτική ενημέρωση από το ΕΑΚΗ αναφέρει:

"Την παραμονή της αναχώρησης της αποστολής ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλει (ΕΟΠΕ), Γιώργος Καραμπέτσος, παρέθεσε δείπνο στις Αρχάνες, απο όπου είναι η καταγωγή, της μητέρας του.

Στο δείπνο, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Τα κορίτσια της Εθνικής έδωσαν και στους δυο,  μια μπάλα με τις υπογραφές τους, ενώ τους ευχαρίστησαν για την στήριξη τους στην Εθνική ομάδα.

Ακόμη, έδωσαν μια φανέλα με τις υπογραφες τους στον πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό, για την φιλοξενία, που η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, παρείχε στην Εθνική ομάδα, η οποία έκανε προπονήσεις στο Λίντο, όπως επίσης και στο μέλος του Δ.Σ. του ΕΑΚΗ Μαρία Παπαδάκη, η οποία σε όλο το διάστημα παραμονής της Εθνικής ομάδας στο Ηράκλειο, φρόντισε να μην της λείψει τίποτε.

«Καλή επτυχία στο Πανευρωπαικό!»

Στην ανακοίνωση του το ΕΑΚΗ, αναφέρει για την φιλοξενία της Εθνικής ομάδας:

«Ηταν τιμή μας που φιλοξενήσαμε την Εθνική ομάδα βόλει γυναικών στις εγκαταστάσεις μας στο Λίντο. Θέλουμε το Λίντο να γίνει το σπίτι του βόλει και περιμένουμε μεγάλες διοργανώσεις σε αυτό. Κορίτσια με όλη μας την καρδιά σας περιμένουμε, ξανά κοντά μας! Καλή επιτυχία στο Πανευρωπαικό!»"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια