Έτοιμο το κλειστό του Λίντο να φιλοξενήσει την Εθνική Γυναικών

Σπορ
Έτοιμο το κλειστό του Λίντο να φιλοξενήσει την Εθνική Γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση του ΕΑΚΗ ετοιμάζει εκπλήξεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του βόλεϊ…

Στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα η Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών για να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τη Διοίκηση του ΕΑΚΗ να εκφράζει την αισιοδοξία της.

Το ΕΑΚΗ με ανακοίνωση του εκφράζει την ικανοποίηση του για την παρουσία της Εθνικής στις εγκαταστάσεις του Λίντο και εμφανίζεται έτοιμο, με την κρητική φιλοξενία του, να δώσει στα κορίτσια την ώθηση που χρειάζονται, για τα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται.

«Η Εθνική ομάδα γυναικών θα προπονείται για 13 μέρες (14-26/6) στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, το οποίο μετά την ανακαίνιση του, είναι πλέον ένα γήπεδο-κόσμημα, πανέτοιμο να φιλοξενήσει ακόμα και διεθνείς διοργανώσεις.

Η Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, στο διάστημα της παραμονής της Εθνικής ομάδας γυναικών στο Ηράκλειο, έχει προγραμματίσει και μια σειρά από εκδηλώσεις, με επισκέψεις των αθλητριών μας σε σχολεία της πόλης, αλλά και αξιοθέατα της περιοχής μας.

Οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ (κλειστό Λίντο, κολυμβητήριο, Στάδιο Ελευθερίας), μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν μεγάλες διοργανώσεις και πάνω σε αυτό εστιάζονται οι προσπάθειες μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News