Έρχεται στο Ηράκλειο η Εθνική Βόλεϊ Γυναικών

Σπορ
Έρχεται στο Ηράκλειο η Εθνική Βόλεϊ Γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού...

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, ξεκινώντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της συμμετοχής τους στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Στις 14 Ιουνίου θα συγκεντρωθεί το γκρουπ των αθλητριών της Εθνικής Γυναικών που έχει επιλεχθεί για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο μέχρι και τις 26/6.

Αναλυτικά οι αθλήτριες που έχει επιλέξει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο και ο συνεργάτης του Νίκος Μπουτσορής, μεταξύ των οποίων είναι και η Χανιώτισσα Κωνσταντίνα Βλαχάκη είναι οι εξής:

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Έλενα Καρακάση.

Διαγώνιες: Μάρθα Ανθούλη, Μαρία Τσιτσιγιάννη.

Ακραίες: Εύα Χαντάβα, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Σοφία Κοσμά, Ασημίνα Νικολογιάννη, Ευφροσύνη Αλεξάκου, Σταματία Κυπαρίσση.

Κεντρικές: Μελίνα Εμμανουηλίδου, Άννα Καλαντάτζε, Ιωάννα Πολυνοπούλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα.

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Μαρτίνα Ξανθοπούλου

Υπενθυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στον Β' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (18/8-4/9) που θα φιλοξενηθεί στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και εκτός από τη διοργανώτρια θα αντιμετωπίσει τις: Πολωνία, Γερμανία, Ισπανία και Τσεχία.

Η Εθνική Ανδρών θα κάνει την προετοιμασία της στην Κάρυστο και θα λάβει μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού (1-9 Σεπτεμβρίου) στην Κρακοβία της Πολωνίας με αντιπάλους: Βέλγιο, Σερβία, Ουκρανία και Πορτογαλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News