ΑΘΛΕΣΗ: «Γιατί δεν δηλώσαμε συμμετοχή στις νεάνιδες»

Σπορ
ΑΘΛΕΣΗ: «Γιατί δεν δηλώσαμε συμμετοχή στις νεάνιδες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του

Η ΑΘΛΕΣΗ δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Νεανίδων που επαναπροκηρύχθηκε από την ΕΣΠΕΚ μετά τη διακοπή του τον περασμένο Οκτώβριο. Ο σύλλογος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του για την απόφασή του:

«Για να μην υπάρξουν παρερμηνείες σχετικά με την αποχή της ομάδας μας από το επαναπροκηρυχθέν πρωτάθλημα ΝΕΑΝΙΔΩΝ της ΕΣΠΕΚ  με οδηγίες ΕΟΠΕ, δηλώνουμε τα παρακάτω:

Α. Το πρωτάθλημα ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2020-21 Κρήτης διεξήχθη τον Οκτώβριο 2020 , όπου η ομάδας μας έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Β.  Θεωρούμε πως το πρωτάθλημα αυτό πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί εφόσον απομένει μόνο η διεξαγωγή του τελικού μεταξύ των ομάδων ΓΕΗ και Ν.ΟΠΕΡ.

Γ. Παρόλο που η ομάδα μας διαθέτει τις ικανές αθλήτριες, τη δυναμική και την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει, θα απέχει για λόγους αρχής, σεβόμενη τα σωματεία που έφτασαν στην τελική φάση. Έτσι διδάσκουμε τις αθλήτριες την αποδοχή των αποτελεσμάτων. Τώρα, κινδυνεύουμε για παραποίηση πρωταθλήματος εάν κάποια από τις ομάδες που συμμετείχαν στα τελικά αποσυρθεί λόγω πανελλαδικών.

Δ. Να υπενθυμίσουμε ότι και το πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ της ΕΣΠΕΚ 2019-20 ακυρώθηκε από την Ομοσπονδία βρίσκοντας την ομάδα μας αήττητη στα ημιτελικά. Δεν συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα εν αντιθέσει με τα  υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα που διεξήγαγαν  κανονικά τους τελικούς  και  τις  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ φάσεις, διεκδικώντας μόρια οι αθλήτριες για τα Πανεπιστήμια.

Ε. Πιστεύουμε πως οι φίλοι και η οικογένεια της ΑΘΛΕΣΗ θα κατανοήσουν την απόφαση μας. Δηλώνουμε παρόντες στις κορασίδες που το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα.

ΣΤ. Περιμένουμε ανάλογη στάση και από τα υπόλοιπη κοινότητα του Βόλεϊ της Κρήτης. 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                           Ο Γ. Γραμματέας

Μαρία Καλουδιώτη                                 Νικόλαος Τζωρμπατζάκης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News