Επιστροφή Ζλατιλίδη: Γενικός αρχηγός στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Επιστροφή Ζλατιλίδη: Γενικός αρχηγός στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο ίδιος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης

Ο σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ ξεκίνησε και με το… καλημέρα, πήρε «σάρκα και οστά» μια σημαντική επιστροφή.

Ο Δημήτρης Ζλατινίδης που ως προπονητής οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» στη Volley League, θα συνεργαστεί ξανά με την ομάδα από ένα άλλο πόστο.

Από σήμερα είναι και επίσημα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου, ξεκινώντας με πρώτο στόχο να υπάρχει καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία του, επιστρέφει στην ομάδα, από άλλο πόστο, αυτό του Γενικού Αρχηγού. Δημήτρη, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου».

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ, Γιάννης Δανδάλης τόνισε για την παραπάνω εξέλιξη: «Ο Δημήτρης είναι κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ. Όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει ως παίκτης και ως προπονητής. Νομίζω ότι η επάνοδος του με το νέο ρόλο, είναι κάτι σημαντικό και θα προσφέρει αρκετά και με τις γνώσεις του, αλλά και με το χαρακτήρα που έχει».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ζλατιλίδης υπογράμμισε: «Μετά από ένα χρόνο αποχής από τον οργανισμό του ΟΦΗ, αν και για μένα είμαι πάντα ζωντανό κύτταρο του οργανισμού, γίνεται και επίσημα μια επιστροφή. Ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός πια. Έχουμε βάλει με τον πρόεδρο ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, για να μπορέσουμε να εξελίξουμε την ομάδα του βόλεϊ. Με δουλειά και συνέπεια θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε πράγματα. Αναλαμβάνω ένα διαφορετικό ρόλο σαν Γενικός Αρχηγός.

Θα ρίξουμε βάση στο οργανωτικό κομμάτι της ομάδας, με ένα αξιόλογο προπονητή και ένα τιμ παικτών που θα φτιάξουμε τις επόμενες μέρες.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον ανταγωνισμό των 8 ομάδων και να κάνουμε με την ομάδα ένα βήμα μπροστά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News