Πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ για Φοίνικα και Φίλιππο

Σπορ
Πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ για Φοίνικα και Φίλιππο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα της Σύρου επικράτησε του Ολυμπιακού (0-3) και της Βέροιας του ΠΑΟΚ (3-1)

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το δεύτερο Λιγκ Καπ της ιστορίας του θα έχει ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ. Οι Συριανοί με τρομερή εμφάνιση και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Πρωτοψάλτη επικράτησαν 3-0 σετ του Ολυμπιακού και προκρίθηκαν στον τελικό του όπου το βράδυ της Κυριακής (18/04) θα αντιμετωπίσουν τον Φίλιππο Βέροιας.

Τα σετ: 17-25, 20-25, 20-25

Παθιασμένος Φίλιππος Βέροιας

Μια τεράστια πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών πήρε ο Φίλιππος. Η ομάδα της Βέροιας επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ και την Κυριακή (18/04) θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Οι Βεριώτες παρουσιάστηκαν παθιασμένοι και έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Με καλή υποδοχή ο Προύσαλης μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι και οι Τζιουμάκας, Μαυροβουνιώτης έκαναν σπουδαία δουλειά όποτε χρειάστηκε. Εξαιρετικός και ο Γάτσης πάνω στο φιλέ.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ είχε πολλά προβλήματα και ολοκλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο μία ούτως ή άλλως κακή χρονιά για εκείνον. Ο Βαν Ντε Ντρις παρότι ήταν σε μέτρια βραδιά ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ με 24 πόντους, ενώ ουδείς άλλος ήταν διψήφιος.

Τα σετ: 25-19, 25-23, 23-25, 25-23

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News