Volley League: Πρεμιέρα στα play out για ΟΦΗ με Φίλιππο Βέροιας

Σπορ
Volley League: Πρεμιέρα στα play out για ΟΦΗ με Φίλιππο Βέροιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι αγώνες αφού δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα

Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην 8η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς, ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volley League και το ενδιαφέρον από σήμερα στρέφεται στα play out και τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις από 6 έως 8 χωρίς ωστόσο να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα. Οι αγώνες των play out θα γίνουν σε δύο γύρους, σε γήπεδα των Αθηνών.  Ο Α΄γύρος θα γίνει 26-29 Μαρτίου και ο Β΄γύρος 2-6 Απριλίου 2021.

"Θα πάμε στην Αθήνα να παλέψουμε τρία παιχνίδια. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε να ανταποκριθούμε. Είναι ένα κουίζ για εμάς», ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας καθώς η ομάδα του είναι αρκετά επιβαρυμένη μετά την πολυήμερη διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη, έπεσε για τον αξιόμαχο ΟΦΗ η αυλαία της κανονικής περιόδου με το παιχνίδι στη Σύρο, κόντρα στον ισχυρό Φοίνικα με ήττα 3-0 σετ (25-18, 25-17, 25-18) σε 75'.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν για μία ακόμη φορά την ποιότητα τους με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει καλά διαστήματα και να παρουσιάζεται ανταγωνιστική.

«Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Μετά το νέο που μάθαμε για συνέχεια του πρωταθλήματος, κάναμε μια διαχείριση δυνάμεων. Αυτό που με ευχαριστεί είναι η διάθεση των παιδιών. Δεν έχουμε βάθος πάγκου για να ανταπεξέλθουμε", είπε σχετικά ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Τα play out

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις θέσεις κατάταξης 5-8:

ΣΗΜΕΡΑ (1η αγωνιστική)

Νέα Σμύρνη 19:00: Φίλιππος Βέροιας - Ο.Φ.Η.

ΑΥΡΙΟ (2η αγωνιστική)

Νέα Σμύρνη, 17:00:Ο.Φ.Η. –Μίλων

Ζηρίνειο Κηφισιάς 19:00: Κηφισιά - Φίλιππος Βέροιας

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/3 (3η αγωνιστική)

Ζηρίνειο Κηφισιάς 17:00 Ο.Φ.Η. - Κηφισιά.

Νέα Σμύρνη, 19:00 Μίλων - Φίλιππος Βέροιας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/3: (1η αγωνιστική)

Νέα Σμύρνη, 17:30 : Μίλων - Κηφισιά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News