Μπαίνει… λουκέτο στη Volley League Γυναικών!

Σπορ
Μπαίνει… λουκέτο στη Volley League Γυναικών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ημερομηνίες δε βγαίνουν και η ΕΟΠΕ ανακοινώνει το άδοξο φινάλε

Σε λουκέτο οδηγείται για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών. Αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει εκ νέου τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πλέον οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν για την ολοκλήρωσή του με την ΕΟΠΕ να ανακοινώνει το άδοξο φινάλε εντός των επόμενων ημερών.

Παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα κορωνοϊού ήταν ελάχιστα στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών, παρά το γεγονός ότι έγιναν σημαντικές επενδύσεις από πολλές ομάδες, πλέον το μόνο που απομένει είναι και η τυπική επιβεβαίωση του λουκέτου. Ουδείς βέβαια μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι συνέπειες από τη δεύτερη σερί ματαίωση της σεζόν σε ένα πρωτάθλημα που υποσχόταν μεγάλες συγκινήσεις.

Από εκεί και πέρα, προκειμένου να μην ολοκληρωθεί εντελώς άδοξα η χρονιά, υπάρχει σκέψη να διεξαχθεί μόνο το κύπελλο. Οι περισσότερες ομάδες είναι θετικές σε αυτό το ενδεχόμενο και εφόσον ανάψει το πράσινο φως τότε θα γίνει σε μορφή φούσκας.

Το σχέδιο προβλέπει το διαχωρισμό των ομάδων σε δύο ομίλους (των 6 και 5 ομάδων) που θα προκύψουν με τη μέθοδο της σερπαντίνας από τους δύο ομίλους του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες θα υποβληθούν σε μοριακά τεστ πριν από την είσοδο τους στη φούσκα και κατόπιν θα υποβάλλονται σε ραπιντ τεστ, ενώ στον όμιλο θα παίξουν όλοι με όλους και οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση όπου θα παίξουν χιαστί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός των αθλητριών που μένουν χωρίς παιχνίδια για πολύ καιρό, μεγάλο θέμα τίθεται πλέον και για την επιβίωση των σωματείων. Μην ξεχνάμε ότι οι σύλλογοι είναι ζωντανοί οργανισμοί που απασχολούν πολλούς ανθρώπους που μένουν φυσικά ξεκρέμαστοι εφόσον η σεζόν ματαιωθεί.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News