"Kλείδωσε" τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Σπορ
"Kλείδωσε" τον τίτλο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε στο ντέρμπι της Volley League τον ΠΑΟΚ 3-2

Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο της έδρας του κόντρα στον ΠΑΟΚ (3-2) στο εξ' αναβολής ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής και πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο στη Volley League. Σε ένα ματς εξαιρετικό με τις δύο ομάδες να χειροκροτεί η μία την άλλη με το τέλος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν τελικά στην επικράτηση.

Με το δίποντο αυτό η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 36 βαθμούς σε 13 αγώνες και δύσκολα θα χάσει τον τίτλο στη δεύτερη φάση ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση παίζοντας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, μετά την εκτός έδρας νίκη στη Σύρο την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε ικανός για ένα ακόμη διπλό και πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι. Ο Ματιάσεβιτς έκανε κίνηση ματ με την είσοδο του Σωτηρίου αντί του Εβάντρο αλλά στο τάι μπρέικ οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη.

Πολύτιμο τρίποντο ο Φοίνικας

Επιστροφή στις μεγάλες νίκες για τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ στο πρωτάθλημα Volley League. Η ομάδα της Σύρου νίκησε με 3-1 σετ τη μαχητική Κηφισιά σε εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής και ανακατέλαβε την 2η θέση στη βαθμολογία.

Πρωταγωνιστές για τον Φοίνικα ΟΝΕΧ ήταν οι Στερν, Πρωτοψάλτης, ο Ράιτς επιθετικά αλλά και ο Μπράουν που έδωσε ρεσιτάλ με 7 τελειωμένα μπλοκ.

Πολύ καλή εμφάνιση και για την Κηφισιά η οποία στηρίχτηκε επιθετικά σε Ζουπάνη, Κωτσάκη, ενώ πολύτιμη ήταν η συμβολή του Μπάση σε μπλοκ και σερβίς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News