Φλαούνας: Κάναμε προσπάθεια αλλά μείναμε... από βενζίνη!

Σπορ
Φλαούνας: Κάναμε προσπάθεια αλλά μείναμε... από βενζίνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Μίλωνα για την 13η αγωνιστική στη Volley League...

Ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Μίλωνα, παρά την ήττα αφού ξεκαθάρισε πως έμειναν από δυνάμεις...

Αναλυτικά είπε:  «Κρατάμε την αγωνιστική διάθεση των παικτών. Είμαι ευχαριστημένος απο αυτούς. Είχαμε μια νέα μεγάλη αποχή. Δώσανε το 110 %. Φάνηκε στα πρώτα τρία σετ, που ήμασταν ανταγωνιστικοί. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας, αλλά μείναμε απο βενζίνη. Αν χρειαστεί θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-άουτ ή σε όποια διοργάνωση κληθούμε να παίξουμε. Η συγκομιδή που έχουμε μας αδικεί. Είμαστε μια νέα ομάδα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Μίλωνα Θανάσης Ψαρράς σημείωσε: “Για μας ήταν μια σπουδαία νίκη. Κλείσαμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με μια σπουδαία νίκη. Είναι μια σφραγίδα για την πολύ καλή σεζόν, που πραγματοποιήσαμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 5η θέση. Κανείς δεν το περίμενε ότι ο Μίλωνας θα τερμάτιζε στη θέση αυτή. Το καταφέραμε με πολύ καλό κλίμα και δουλειά. Είναι σα να έχουμε πάρει ένα μίνι πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προσωπικό και όλο το staff του Μίλωνα για την απίστευτη συμπαράσταση όλη τη χρονιά. Τους ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου. Η αποχή του ΟΦΗ φάνηκε στα δυο τελευταία τεστ. Του δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια και να έχει ανάλογη συνέχεια και τη νέα σεζόν».

Ο Ηλίας Λάππας (αθλητής Μίλωνα) τόνισε: “Τελειώσαμε την κανονική διάρκεια της σεζόν με ένα πολύ καλό τρόπο. Ηταν μια δύσκολη σεζόν. Κρατάμε τα θετικά. Η δική μας ομάδα έπιασε τους στόχους. Συγχαρητήρια και στον ΟΦΗ, για την προσπάθεια που έκανε και του εύχομαι να είναι και του χρόνου εδώ και να συνεχίσει να κοσμεί το βόλει».

Τέλος ο αθλητής του ΟΦΗ Μανώλης Φραγκιαδάκης σχολίασε: “Συγχαρητήρια στο Μίλωνα για τη νίκη και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στις κρίσιμες φάσεις δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ενώ είχαμε και απουσία ενέργειας. Μας έχει επηρεάσει η κατάσταση με τον covid. Aν παίξουμε πλέι-άουτ, ίσως μπορέσουμε να κάνουμε νίκες, αν καταφέρουμε να μπούμε σε ένα ρυθμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News