Επιστρέφει στη δράση ο ΟΦΗ για τη Volley League

Σπορ
Επιστρέφει στη δράση ο ΟΦΗ για τη Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε την εξ΄ αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, υποδεχόμενος σήμερα (17:00) στο κλειστό του Λίντο το Μίλωνα...

Μετά από πολυήμερη προπονητική και αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας που χτύπησε εννέα μέλη της ομάδας, ο ΟΦΗ επανέρχεται στη δράση με την εξ΄αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, υποδεχόμενος σήμερα (17:00) στο κλειστό του Λίντο το Μίλωνα.

Ο Άκης Φλαούνας προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να επαναφέρει την ομάδα του σε ικανοποιητικό ρυθμό, ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός τέτοιου αγώνα. «Σε επίπεδο αθλητών ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρά συμπτώματα. Είναι δύσκολα όμως τα πράγματα, τα σώματα των αθλητών έχουν ταλαιπωρηθεί, το καρδιοαναπνευστικό τους έχει πάει πίσω... Κοιτάμε να κάνουμε μια διαχείριση δυνάμεων και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ βλέποντας τους παίκτες του αυτή την εβδομάδα να επανέρχονται στο γήπεδο για προπόνηση, μετά από 15 ημέρες απουσίας. «Επιστρέψαμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να συνέλθουμε και να μονταριστούμε, για να ανταπεξέλθουμε στον αγώνα του Σαββάτου, ο οποίος είναι υπό όλες τις συνθήκες πολύ σημαντικός για μας. Θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία και να πάρουμε τη νίκη» .

Αναφορικά με την ομάδα του Μίλωνα, είπε: «Παίζουμε με μια φορμαρισμένη ομάδα που έχει ρυθμό και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει δείξει καλό πρόσωπο κόντρα σε «μικρούς» και «μεγαλύτερους» αντιπάλους και έχει εμπειρία. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο στόχος είναι να κλείσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα. Να πάρουμε πόντους και νίκη. Είναι δύο αγώνες (σ.σ. εκκρεμεί και ο αγώνας με το Φοίνικα στη Σύρο), ο ένας μέσα στην έδρας μας και αυτόν θα «χτυπήσουμε», κυνηγάμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για την επιστροφή στη δράση και την προσπάθεια που θα γίνει για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μίλησαν και οι αθλητές της ομάδας του ΟΦΗ.

«Καλούμαστε να επανέλθουμε από μια αποχή 15 ημερών. Είναι δύσκολο για μας, για το κορμί μας. Είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι. Ο Μίλωνας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια ότι πατάει καλά στα πόδια του, έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Παίζουμε στη έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης ενώ ο Μανώλης Φραγκιαδάκης, με την σειρά του δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊο γιατί μας άφησε 15 μέρες εκτός προπονήσεων, πάνω που είχαμε βρει τα πατήματα μας και είχαμε κάνει και την πρώτη μας νίκη. Θα προσπαθήσουμε με το Μίλωνα να κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον αντίπαλο, είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News