Τα δέκα έφτασαν τα θετικά κρούσματα στον Ολυμπιακό!

Σπορ
Τα δέκα έφτασαν τα θετικά κρούσματα στον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβλήθηκε και το μεθεπόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών, κόντρα στον ΠΑΟΚ...

Στα δέκα έφτασαν συνολικά τα κρούσματα στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και συνεπώς αναβλήθηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό ότι μετά τον τελευταίο έλεγχο που έγινε στο τμήμα βόλεϊ της ομάδας έφτασαν στα δέκα τα θετικά δείγματα. Πρόκειται για οκτώ αθλητές και δύο μέλη του σταφ.

Η ΕΣΑΠ προχώρησε στην αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Volley League.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι μετά τα τελευταία τεστ για COVID-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, βρέθηκαν τρία ακόμη θετικά κρούσματα. Μετά τα νέα αποτελέσματα ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δέκα θετικά, εκ των οποίων οκτώ είναι αθλητές και δύο μέλη του επιτελείου.

Το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις, ενώ μετά τα νέα κρούσματα και την αναβολή της αναμέτρησης με τον Μίλωνα, η ΕΣΑΠ προχώρησε στην αναβολή και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Volleyleague

».

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΠ

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση εξετάσεων αντί covid-19 τεστ βρέθηκε και έκτο κρούσμα σε αθλητή του Ολυμπιακού το οποιό αφορά στον δεύτερο πασαδόρο της ομάδας.

Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας της Σύρου παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Κατά συνέπεια, ο αγώνας της 13ης Αγωνιστικής της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και στον Π.Α.Ο.Κ. αναβάλλεται σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News