Βόλεϊ

Ένα θετικό κρούσμα και στο βόλεϊ του ΟΦΗ

Η κρητική ομάδα θα πάει κανονικά στη Βέροια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φίλιππο...

Ένα θετικό κρούσμα ανιχνεύτηκε στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η σχετική ενημέρωση από την κρητική ομάδα αναφέρει: "Μετά τα θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στον Ολυμπιακό, που ήταν ο τελευταίος αντίπαλος του ΟΦΗ, όλη η ομάδα, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, προχώρησε σε μοριακό τεστ. Σε αυτό ανιχνεύθηκε ένα θετικό κρούσμα. Ολα τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το Υγειονομικό πρωτόκολλο και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και η Volley League. To μέλος της ομάδας, μπήκε αμέσως σε καραντίνα."

Αναφορικά με το παιχνίδι η ενημέρωση από τον ΟΦΗ αναφέρει:

"Το...οδοιπορικό του ΟΦΗ στην Volley League, συνεχίζεται, καθώς μετά τα διαδοχικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και με Κηφισιά και Ολυμπιακό στην Αθήνα, η κρητική ομάδα ταξιδεύει και πάλι για την Βέροια, για το παιχνίδι με τον Φίλιππο, που θα γίνει την Κυριακή (21/2, 6μμ), για την 12η αγωνιστική της Volley League.

 Ο ακραίος του ΟΦΗ Μιχάλης Σαρικείσογλου, τονίζει για το παιχνίδι πως "θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Εμείς δείχνουμε ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ενώ και ο αντίπαλος έχει δείξει ότι είναι μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Εχει ένα συνδιασμό έμπειρων και νέων παικτών. Στα τελευταία παιχνίδια το πρόσημο απόδοσης μας είναι θετικό και πάμε προς τα πάνω. Ετσι θέλουμε να συνεχίσουμε".

 Για την δική του παρουσία, ο έμπειρος ακραίος επισημαίνει ότι "μετά απο μια αποχή κάνω τεράστια προσπάθεια να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα και να βοηθήσω την ομάδα. Τηρουμένων των αναλογιών, είμαι σε καλή κατάσταση. Να έχουμε υγεία, όλα τα παιδιά και να πάμε όσο μπορούμε καλύτερα".

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια