Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Σπορ
Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Άκη Φλαούνα γνώρισε την ήττα με 1-3 σετ

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον, στο κλειστό του Λίντο, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα και από τον Παναθηναϊκό με 1-3 σετ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί απέναντι στους φιλοξενούμενους όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση που θα τους έδινε κάτι παραπάνω…

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή έφτασε τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ πήρε το τρίτο σετ και λίγο έλειψε να πάρει και τον βαθμό αφού ήταν πολύ κοντά στο τέταρτο σετ. Λόγω του νέου συστήματος, χωρίς τα πλέι οφ οποιαδήποτε απώλεια των ομάδων που θα παλέψουν για τον τίτλο μετράει διπλά.

Το “τριφύλλι” προηγήθηκε με τρεις πόντους στο πρώτο σετ (4-7) με άσο του Πελεκούδα με τον ΟΦΗ να πλησιάζει στον πόντο με τον Γαλιώτο στη θέση του σερβίς. Με σερί πρώτους χρόνους του Ρανγκέλ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 8-12 αλλά με δύο σερί άσους του Μάρκς η ομάδα της Κρήτης μείωσε σε 11-12.

Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε και πάλι με τέσσερις πόντους (12-16) αλλά τα καλά σερβίς του Ντράγκο (δύο άσοι) έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Άκη Φλαούνα να προηγηθεί με 17-16 μετά από λάθος του Ράπτη. Με άσο του Πελεκούδα και λάθος του Μάρκς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 17-20 και το 18-24 με δύο άσους του Ράπτη. Με πόντο του Έλληνα διαγώνιου έκλεισε και το πρώτο σετ για τον Παναθηναϊκό.

Με δύο σερί άσους του Ντράγκο ο ΟΦΗ προηγήθηκε με δύο πόντους στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προσπέρασε με δύο πόντους (8-10) με άσο του Τσάτσιτς και επίθεση του Ανδρεόπουλου.

Τα λάθη των παικτών του Άκη Φλαούνα επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να χτίσει διαφορά στη διάρκεια του σετ φτάνοντας στο 9-15 μετά από χαμένη επίθεση του Μαρκς. Με μπλοκ του Χαραλαμπίδη και λάθος επίθεση του Ράπτη ο ΟΦΗ μείωσε σε 14-16 φτάνοντας και στο 16-17 με τον Μαρκς. Ο Παναθηναϊκός βρήκε όμως και πάλι τις λύσεις, προσπέρασε με 16-21 και κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 19-25 με επίθεση του Ανδρεόπουλου.

Ο ΟΦΗ μπήκε φουριόζος στο τρίτο σετ και προηγήθηκε με 11-7 με άσο του Ντράγκο. Με μπλοκ του Ράπτη το τριφύλλι μείωσε σε 14-13 ισοφάρισε σε 14-14 μετά από λάθος επίθεση του Χαραλαμπίδη.

Από εκείνο το σημείο οι ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ μέχρι το 19-19. Με τον Φραγκιαδάκη στην γραμμή του σερβίς ο ΟΦΗ έχτισε σερί, προηγήθηκε με 22-19 και κατέκτησε το τρίτο σετ.

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ. Με λάθος του Μάρκς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 11-13. Με δύο σερί πόντους του ίδιου παίκτη ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 14-14 και προσπέρασε με 16-15.

Με επίθεση του Ράπτη και μπλοκ του Ανδρεόπουλου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 18-19 αλλά ισοφαρίστηκε με επίθεση του Ρουμελιωτάκη. Με πρώτο χρόνο του Ρανγκέλ και λάθος του Φραγκιαδάκη το τριφύλλι έφτασε στο 19-21 και 22-24 με τον ΟΦΗ να μειώνει στον πόντο. Τελικά, ένας πρώτος χρόνος του Ρανγκέλ τελείωσε το σετ και το ματς για τον Παναθηναϊκό.

Τα σετ: 19-25, 19-25, 25-21, 23-25.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News