Φλαούνας: Κρατάω την ενέργεια και τη διάθεση των παιδιών

Σπορ
Φλαούνας: Κρατάω την ενέργεια και τη διάθεση των παιδιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για την ήττα από τον ισχυρό Φοίνικα Σύρου…

Ο λαβωμένος από απουσίες ΟΦΗ, ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον αήττητο και πρωτοπόρο Φοίνικα Σύρου στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Άκης Φλαούνας, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

"Κρατάω την ενέργεια και τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά. Παλέψανε με μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και είμαι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΟΦΗ.

"Θέλαμε να είμαστε σοβαροί. Ξέραμε ότι και ο αντίπαλος είχε προβλήματα με τραυματίες, αλλά θα πάλευε το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, γιατί έκανε ότι μπορούσε. Για μας είναι πολύ σημαντική νίκη" το σχόλιο του προπονητή του Φοίνικα, Ιγκορ Τζούρισιτς.

"Δώσαμε το 100% που μπορούσαμε. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο με ένα αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Κερδίσαμε εμπειρίες, απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες" σχολίασε ο κεντρικός του ΟΦΗ Μανώλης Φραγκιαδάκης.

"Μου άρεσε όμως η εικόνα που είχαμε ως ομάδα, για να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια καλή ομάδα, με νεαρούς παίκτες, που θέλουν να χαίρονται το παιχνίδι" ανέφερε ο λίμπερο του Φοίνικα Βασίλης Καρασαββίδης, ο οποίος στο παιχνίδι αγωνίστηκε ως ακραίος.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις που έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ-Φοίνικας ΟΝΕX Σύρου 0-3 (19-25, 15-25, 23-25):

Ακης Φλαούνας (προπονητής ΟΦΗ):«Είχαμε δυο απουσίες τραυματισμών του Μάρξ και του Καρατζά, αλλά και το θέμα με τον Χάντ. Οι συνθήκες είναι δύσκολες με την πανδημία για όλες τις ομάδες, που έχουν τραυματισμούς. Καλούμαστε να κάνουμε την διαχείριση που πρέπει. Η προσθήκη του Σαρικείσογλου θα μας βοηθήσει αρκετά και σε 2 εβδομάδες θα είναι έτοιμος. Κρατάω την ενέργεια και τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά.Παλέψανε με μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και είμαι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια».

Μανώλης Φραγκιαδάκης (Αθλητής ΟΦΗ):"Ξεκίνησα βασικός, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και κάποια προβλήματα στην ομάδα. Κληθήκαμε κάποιοι παικτες απο τον πάγκο, να καλύψουμε τα κενά. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο με ένα αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Κερδίσαμε εμπειρίες, απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες. Συγκεντρωνόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια, που είναι πολύ δύσκολα».

Ιγκορ Τζούρισιτς (προπονητής Φοίνικα Σύρου):"Για μας ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί. Ξέραμε ότι και ο αντίπαλος είχε προβλήματα με τραυματίες, αλλά θα πάλευε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, γιατί έκανε ότι μπορούσε. Για μας είναι πολύ σημαντική νίκη. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς».

Βασίλης Καρασαββίδης (αθλητής Φοίνικα Σύρου):"Πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό. Επίσης δεν χάσαμε και σετ. Ο κάθε πόντος και το κάθε σετ όπως είναι το πρωτάθλημα είναι σημαντικός. Εχουμε τραυματισμούς και απουσίες. Μου άρεσε όμως η εικόνα που είχαμε ως ομάδα, για να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια καλή ομάδα, με νεαρούς παίκτες, που θέλουν να χαίρονται το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που ανταποκριθήκαμε σωστά και πήραμε τους τρείς βαθμούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News