Ανακοίνωσε την επιστροφή Σαρικεϊσογλου ο ΟΦΗ

Σπορ
Ανακοίνωσε την επιστροφή Σαρικεϊσογλου ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του τμήματος...

Την επιστροφή του Μιχάλη Σαρικείσογλου ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με ένα πολύπειρο αθλητή, με πολυετή παρουσία σε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού βόλει, ενισχύθηκε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Συμφώνησε με τον έμπειρο ακραίο (1μ93) Μιχάλη Σαρικείσογλου, ο οποίος θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μιχάλης Σαρικείσογλου μέλος της ομάδας του ΟΦΗ και πέρσι, στην πρώτη του χρονιά στην Volley League, επιστρέφει στην κρητική ομάδα, έχοντας μια μεγάλη διαδρομή στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού βόλει με τη φανέλα των Άρη, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκου, Κηφισιάς.

Ο Μιχάλης Σαρικείσογλου, αναφερόμενος στην επιστροφή του στον ΟΦΗ, τόνισε: “Χαίρομαι που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Σε γνώριμα λημέρια για μένα. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Δανδάλη, για την εμπιστοσύνη και αυτή τη φορά.Θα προσπαθήσω και εγώ μαζί με όλα τα παιδιά, ώστε αυτή η παράξενη για όλους χρονιά, λόγω της πανδημίας, να έχει θετικό πρόσημο για τον ΟΦΗ. Θα ήθελα να πώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην πρώην ομάδα μου, τον Αριστοτέλη Σκύδρας , για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία αυτές τις μέρες. Εύχομαι να ανοίξουν τα γήπεδα γρήγορα και στις υπόλοιπες κατηγορίες».

Ο Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, γεννήθηκε στις Σέρρες στις 28/4/83, έχει ύψος 1μ93 και είναι ακραίος. Εκτός από τις ελληνικές ομάδες, έφτασε και σε διεθνή διάκριση, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ρουμανικής Ζαλάου (κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο). Με την Κηφισιά έφτασε μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

Εχει σπουδαία καριέρα, καθώς έχει φορέσει την φανέλα των Αρη, ΠΑΟΚ, Παμβοχαικου, Α.Ο. Κηφισιάς (Α1 κατηγορία), Επικούρου Πολίχνης (Α2), Παναχαική (Α1), Κυζικό Νέας Περάμου (Α1), Ρόδου (Α2)."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News