Πήρε το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Σπορ
Πήρε το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ και πέρασε στην 1η θέση της βαθμολογίας στη Volley Leauge…

O Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και με αυτήν την καθαρή νίκη πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την Πέμπτη οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη ήταν ανώτεροι σε όλους τους επί μέρους τομείς του παιχνιδιού και με βασικό όπλο το πιεστικό σέρβις τους έκαναν πιο εύκολη τη ζωή τους.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μεν με τα τρία νέα του αποκτήματα, αλλά χωρίς τον Κουμεντακη που ήταν τραυματίας. Η ομάδα του Δεληκωστα έδειξε καλά σημάδια παρά το γεγονός ότι είχε νέα πρόσωπα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

Στα του αγώνα ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 27-29. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε καλά, όμως γρήγορα οι ερυθρόλευκοι έφεραν το ματς στα ίσα. Το σετ πήγαινε πόντο-πόντο και το έληξε με δύο συνεχόμενους άσους ο Φρομ.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και από νωρίς πήρε μία διαφορά ασφαλείας. Έτσι, την διατήρησε μέχρι το τέλος και κατάφερε να κάνει το 0-2 με 17-25 στο δεύτερο σετ.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, καθώς ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός κατάφερνε να πάρει κεφάλι. Εν τέλει οι ερυθρόλευκοι πήραν διαφορά προς το τέλος και πήραν και το τρίτο σετ με 18-25.

Τα σετ: 27-29, 18-25, 18-25

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News