Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Μίλωνα ο ΟΦΗ

Σπορ
Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Μίλωνα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα, το συγκρότημα του Ηρακλείου αναζητά την πρώτη του νίκη

Μετά την ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας (2-3), ο ΟΦΗ ψάχνει κόντρα στον Μίλωνα, στην Αθήνα (Σάββατο 30/1, 5:00 μμ), την πρώτη του νίκη, στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας και οι αθλητές της ομάδας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Μάρκος Γαλιώτος, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας, για την σημασία του αγώνα για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:

Ακης Φλαούνας (προπονητής ΟΦΗ):"Ο Μίλωνας έχει παίκτες με ιστορία στο βόλει.

Είναι ο Ηλίας Λάππας, είναι ο Αδρεάδης, είναι παιδιά που έχουν πρωταθλήματα και Κύπελλα στην πλάτη τους και συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Είναι μια ειδική ομάδα, που αν της δώσεις την ευκαιρία, θα σε σκοτώσει. Οσο και αν έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, για κάποιους είναι ντεσαβαντάζ, για μένα είναι αβαντάζ, γιατί έχουν την εμπειρία".

Γιάννης Ρουμελιωτάκης (αθλητής ΟΦΗ):"Είναι μια έμπειρη ομάδα, έχει καλούς αθλητές, που έχουν παίξει χρόνια βόλεϊ. Για μένα μετράει η ψυχή και αγωνιστικότητα και θα έρθει και η νίκη".

Mάρκος Γαλιώτος (αθλητής ΟΦΗ):"Πάμε καθαρά για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Μας ενδιαφέρει πολύ το τρίποντο. Είμαστε καλοί παίκτες, πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος, χωρίς λάθη και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα έρθει".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News