Φλαούνας: Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε από το ντέρμπι

Σπορ
Φλαούνας: Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε από το ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλάει για την ήττα από το Φίλιππο Βέροιας…

Σε ένα παιχνίδι που είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 2-3 σετ στο κλειστό του Λίντο.

Ο Άκης Φλαούνας επεσήμανε ότι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και έστρεψε την προσοχή της ομάδας του στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Μίλωνα: «Ήταν ένα ντέρμπι με όλα τα χαρακτηριστικά του. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε. Η Βέροια, έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο μπλόκ-άμυνα. Η μεγαλύτερη απειλή της Βέροιας ήταν από το κέντρο. Συν την παρουσία του Προύσαλη που είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Τώρα ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι για μας με τον Μίλωνα.

Για τις λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα μίλησε ο έμπειρος αθλητής του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον Φίλιππο για το πολύ ωραίο παιχνίδι. Έγινε ένα πολύ δυνατό ματς και ο αθλητές βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματα τους.

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποιες φάσεις που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και σε λίγο θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

Ο προπονητής της ομάδας της Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας από την άλλη δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ που δεν προλάβαμε να μπούμε. Λίγο η κούραση, λίγο το ταξίδι μας επηρέασαν. Ο ΟΦΗ μας αιφνιδίασε. Από εκεί και πέρα παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε δυο φανταστικά σετ, στο τέταρτο κάναμε κάποια λάθη και πήγαμε στο τάι-μπρέικ όπου το πήραμε. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε την πρώτη μας νίκη στην Volley League και έχουμε και συνέχεια, καθώς τώρα αρχίζουν τα καλά παιχνίδια για μας».

Τέλος ο Αναστάσιος Γάτσης αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη της ομάδας του στην κατηγορία: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που πέτυχε την πρώτη της νίκη στην κατηγορία. Και στον ΟΦΗ ήταν ένα δύσκολος αντίπαλος.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες του ταξιδιού, τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα έχουμε την Κηφισιά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και εκεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News