Βόλεϊ: Να σπάσει το… ρόδι θέλει ο ΟΦΗ με Φίλιππο Βέροιας

Σπορ
Βόλεϊ: Να σπάσει το… ρόδι θέλει ο ΟΦΗ με Φίλιππο Βέροιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σημαντική η αυριανή αναμέτρηση στις 17:00 στο κλειστό του Λίντο

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ το πάλεψε πολύ την περασμένη αγωνιστική, κέρδισε ένα σετ αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο. Ωστόσο αύριο έχει την ευκαιρία για να πάρει την πρώτη του νίκη στη φετινή Volley League.

Αντίπαλος για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ο Φίλιππος Βέροιας, με το παιχνίδι να γίνεται στις 17:00 στο κλειστό του Λίντο.

Ο προπονητής Άκης Φλαούνας και ο κεντρικός Νίκος Καρατζάς, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ και συμφώνησαν για την σημασία του αυριανού αγώνα.

Όπως ανέφερε ο Άκης Φλαούνας «είναι από τα παιχνίδια που κυνηγάμε. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε ώστε να πάρουμε πόντους. Να έχουμε το αβαντάζ έναντι της Βέροιας. Αυτό το παιχνίδι, αλλά και το επόμενο με το Μίλωνα, είναι πολύ σημαντικά για μας».

Ο ΟΦΗ προέρχεται από μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και όπως είπε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας «δουλεύουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα μας, στους πόντους που παίρνουμε από το μπλοκ-άμυνα. Εκεί χρειαζόμαστε παραπάνω πόντους για να κερδίζουμε και σετ».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Νίκος Καρατζάς, ανέφερε για την σημασία του αγώνα, με την ομάδα της Βέροιας, πως «είναι ένα ντέρμπι για μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί χρειαζόμαστε τους πόντους».

Ο Καρατζάς αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα. Όπως είπε «σε άδειο γήπεδο, είναι πολύ δύσκολα για όλους τους αθλητές. Έχουμε συνηθίσει ο κόσμος να μας αγκαλιάζει και μας δίνει άλλη ώθηση, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τις δηλώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News