Βόλεϊ ΟΦΗ: Πίστη για ξεκίνημα με νίκη κόντρα στην Κηφισιά

Σπορ
Βόλεϊ ΟΦΗ: Πίστη για ξεκίνημα με νίκη κόντρα στην Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκης Φλαούνας και αθλητές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το ματς του Σαββάτου

Μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος είχε προλάβει να δώσει ο ΟΦΗ, αυτό στις 24 Οκτωβρίου με τον Παναθηναϊκό και μετά τρεις περίπου μήνες επιστρέφει και πάλι στη δράση.

Η επανέναρξη της Volley League θα τον βρει να δίνει ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά (Σάββατο 16/1, στις 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Tα έργα που είναι σε εξέλιξη στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, αναγκάζουν τον ΟΦΗ να μετακομίσει, στο ιστορικό κλειστό της πόλης, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει και είναι η νίκη.

Αυτό δήλωσαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας βόλει στο You Tube ο προπονητής Ακης Φλαούνας και οι αθλητές Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Μάρκος Γαλιώτος και Μανώλης Φραγκιαδάκης, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την σαββατιάτικη μονομαχία.

Όπως επισημαίνει ο προπονητής του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας «έχουμε κάνει μια νέα αρχή σε προετοιμασία. Η Κηφισιά είναι μια σκληρή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Έχει κάνει μεγάλες νίκες και παίζει πολύ καλά, ενώ έχει και ένα πασαδόρο, που είναι ο εγκέφαλος της ομάδας και είναι πάνω από 20 χρόνια στην ομάδα. Αυτό είναι σημαντικό για αυτούς. Και εμείς όμως, είμαστε σε καλή κατάσταση και ετοιμότητα. Θα χτυπήσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, όμως παίζουμε στην έδρα μας και το θέλουμε».

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης  τονίζει με την σειρά του, πως «είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε ξανά τη δράση μας, μετά απο τόσο καιρό αποχής. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και πιο έτοιμοι. Οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Ο πασαδόρος του ΟΦΗ Μάρκος Γαλιώτος, αναφέρει  ότι «επιτέλους ξεκινάμε. Περιμέναμε τόσο καιρό. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Η Κηφισιά είναι μια έμπειρη ομάδα, Είναι πολλά χρόνια στο χώρο και έχει έμπειρους αθλητές. Είμαστε νέο αίμα και διψάμε για τη νίκη».

Με τη σειρά του, ο Μανώλης Φραγκιαδάκης, επισημαίνει ότι «έχουμε προετοιμαστεί απο τα μέσα του περασμένου μήνα με προπονήσεις όλο αυτόν τον καιρό. Θέλαμε να παίξουμε. Μας έχει λείψει το γήπεδο, το παιχνίδι και γενικά το άθλημα. Για μας στόχος είναι η παραμονή. Κυνηγάμε τις θέσεις 5-8. Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News