Πιθανή επανέναρξη και της Volley League Γυναικών

Σπορ
Πιθανή επανέναρξη και της Volley League Γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγαίνει για τις 27 Ιανουαρίου η έναρξη των δραστηριοτήτων…

Μετά το βόλεϊ ανδρών είναι εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και το πρωτάθλημα των γυναικών μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Η σταθεροποίηση των αριθμών του κορωνοϊού, αλλά και το γεγονός ότι άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή της Volley League ανδρών κάνουν τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ να αισιοδοξούν για πιθανή επανεκκίνηση του πρωταθλήματος γυναικών μέχρι το τέλος του μήνα.

Αν μάλιστα αποφασιστεί η επιστροφή του πρωταθλήματος στη συνεδρίαση που θα λάβει χώρα 21-22 Ιανουαρίου, τότε το πρωτάθλημα θα επανέλθει στις 27 Ιανουαρίου. Μάλιστα θα υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθεί κανονικά με αγώνες Τετάρτη και Σάββατο.

Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Απριλίου. Το μόνο σίγουρο είναι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει με διαφορετικά δεδομένα αφού από τον Ολυμπιακό έχουν αποχωρήσει οι ξένες αλλά και οι Χριστοδούλου, Γιώτα ενώ θολό παραμένει το τοπίο με τον Πανναξιακό.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ αλλά και ο ΑΟ Θήρας διατήρησαν τα ρόστερ τους, ενώ ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με τις Ξηντάρα και Κωνσταντέλλου. Το τριφύλλι απώλεσε την Σοφία Κοσμά που συμφώνησε με την Σαφχάουζεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News