Volley League: Χαμόγελα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Σπορ
Volley League: Χαμόγελα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου ξανά στα γήπεδα, υποδέχεται την Κηφισιά ο ΟΦΗ

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (8/1) ανάμεσα στον ΕΣΑΠ και στον ΕΟΔΥ δόθηκε το πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League μετά τη δίμηνη διακοπή, όπως έγινε και με το πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι ομάδες εδώ και σχεδόν έναν μήνα προπονούνται σε εντατικούς ρυθμούς και ακολουθώντας το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΣΑΠ με τεστ. Το θετικό είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κρούσμα, κάτι που ασφαλώς έπαιξε τον ρόλο του στην απόφαση για επανέναρξη.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, η Volley League θα εκκινήσει από εκεί που σταμάτησε: Την 3η αγωνιστική, στην οποία o ΟΦΗ που βρίσκεται ήδη σε περίοδο προετοιμασίας, φιλοξενεί την Κηφισιά.

Σημειωτέον ότι στο πρωτάθλημα της Volley League είχαν διεξαχθεί οι δύο πρώτες αγωνιστικές πλην του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για τη δεύτερη ημέρα. Το ματς είχε αναβληθεί λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης που επικρατούσε τότε στη Θεσσαλονίκη.

Ενδεχόμενες αλλαγές σε σύστημα διεξαγωγής και ημερομηνίες θα γνωστοποιηθούν την προσεχή εβδομάδα. Επιπλέον, θα οριστούν τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – Κηφισιά

Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός – Μίλων

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News