Βόλεϊ

Η ΕΣΑΠ ζητάει να ξεκινήσει το βόλεϊ στις 17 Ιανουαρίου

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε και ξεκίνησαν οι προπονήσεις, δεν έχει βρεθεί θετικό τεστ…

Νέα επιστολή έστειλε σήμερα η Ένωση Αμειβομένων Πετοσφαιριστών στους αρμόδιους φορείς, ζητώντας την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League από τις 17 Ιανουαρίου. Όπως τονίζεται, από τις 15 Δεκεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα χωρίς να έχει βρεθεί ούτε ένα κρούσμα στις κοινότητες των οκτώ ομάδων της κατηγορίας. Η ΕΣΑΠ ζητάει να εξεταστεί το θέμα στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Η επιστολή αναφέρει:

«Επανερχόμενοι στο από 29-12-20 αίτημα μας με αρ πρωτ.4896 για άμεση επανέναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος της Volleyleague, θα παρακαλούσαμε όπως τεθεί το εν λόγω θέμα, που αποτελεί μείζονος σημασίας για εμάς, στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.
Θεωρούμε ότι πρέπει να μας δοθεί άδεια για επανέναρξη των επισήμων αγώνων του Πρωταθλήματος μας, από 17-1-21 έχοντας ως δεδομένο ότι διενεργούμε καθημερινά προπονήσεις από 15-12-20 με εβδομαδιαία μοριακά τεστ βάσει των οποίων δεν έχει διαπιστωθεί ούτε ένα θετικό κρούσμα.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν σας ότι είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επαγγελματικό Πρωτάθλημα που δεν αγωνίζεται από τον προηγούμενο Νοέμβριο με καταστροφικά αποτελέσματα για τις ομάδες και τους αθλητές μας.

Τέλος θα παρακαλούσαμε όπως στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, να παρευρεθεί από μέρους μας ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Γιώργος Μαυρωτάς.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια