Βόλεϊ

Στο τεχνικό τιμ της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ ο Κουνδουράκης

Ο διακεκριμένος επιστήμονας αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γιάννη Δανδάλη…

Ένας διακεκριμένος επιστήμονας, με μεγάλη εμπειρία στον αθλητισμό, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Ο δόκτωρ Νίκος Κουνδουράκης, γυμναστής, εργοφυσιολόγος, αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΪ Γιάννη Δανδάλη και θα είναι επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας μας.

Έχοντας στο βιογραφικό του, σπουδαίες περγαμηνές και συνεργασίες, με σημαντικές ομάδες, έχοντας γράψει την δική του ιστορία στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ μας, ο Νίκος Κουνδουράκης, προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ και ήδη έχει ξεκινήσει την συνεργασία του με τους προπονητές (Φλαούνα-Πρασανάκη), αλλά και τους αθλητές της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Νίκος Κουνδουράκης είχε την ευθύνη των εργομετρικών εξετάσεων της ομάδας, τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Δεκέμβριο στην επανέναρξη της ομάδας και πλέον η συνεργασία με την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, επεκτείνεται ακόμη περισσότερο.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Κουνδουράκης για την συνεργασία με την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ "ζητήθηκε η βοήθεια μου από τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, να προσφέρω στο βόλεϊ του ΟΦΗ και μετά χαράς, αποδέχθηκα. Έχω υπηρετήσει την ομάδα του ΟΦΗ, πάρα πολλά χρόνια και όποτε μου ζητηθεί η βοήθεια μου, είμαι εδώ για να την παρέχω".


Το βιογραφικό του
Ο Νίκος Κουνδουράκης γεννήθηκε το 1973 στο Ηράκλειο. Υπήρξε αθλητής στίβου (σε ΓΕΗ και ΟΦΗ) και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.
Έχει κάνει μεταπτυχιακό (μάστερ) στην εργοφυσιολογία στην Αγγλία (Λίβερπουλ), έχει διδακτορικό στην ιατρική σχολή Κρήτης (εργοφυσιολογία, προπονητική και βιοχημεία της άσκησης), είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής της σχολής της Μπαρτσελόνα, είναι καθηγητής στο international soccer since and perfomance federation, μιας διεθνούς πλατφόρμας που παρέχει επιστημονική γνώση, πάνω στο ποδόσφαιρο.
Είναι ερευνητής πάνω στο ποδόσφαιρο και την απόδοση των αθλητών, με πολλές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.
Παράλληλα, έχει συμμετοχή σαν ομιλητής σε πολλά διεθνή συνέδρια.
Έχει εργαστεί στις ποδοσφαιρικές επαγγελματικές ομάδες ΟΦΗ, Εργοτέλη, Απόλλωνα Λεμεσού, Πάφο ενώ και στο παρελθόν είχε εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης της ΚΑΕ ΟΦΗ (μπάσκετ).
Στην ανακοίνωση της συνεργασίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ αναφέρει:

"Μια σπουδαία συνεργασία για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ μας. Ο δόκτωρ Νίκος Κουνδουράκης, γυμναστής, εργοφυσιολόγος, επιστρέφει στην οικογένεια του ΟΦΗ και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, ως επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας μας. Νίκο, καλώς ήρθες, ξανά στον ΟΦΗ μας!".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια