Βόλεϊ

ΕΟΠΕ: Προθεσμία μέχρι 28 Δεκεμβρίου για τη Volley League γυναικών

Η Ομοσπονδία κρούει το καμπανάκι ότι δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν

Νέα επιστολή προς την αθλητική ηγεσία έστειλε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος ζητώντας εκ νέου χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή στις προπονήσεις και την επανεκκίνηση της Volleyleague γυναικών.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ υπογραμμίζει ότι πρέπει να δοθεί μία απάντηση μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Σημειώνει παράλληλα ότι οι ομάδες πρέπει να επιστρέψουν στις προπονήσεις το αργότερο μέχρι τις 7 Ιανουαρίου για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα. Σε αντίθετη περίπτωση το πρωτάθλημα δε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Στις 28 Νοεμβρίου οι 14 ομάδες της κατηγορίας υπέγραψαν και απέστειλαν επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητούσαν ένα χρονοδιάγραμμα επιστροφής τους στο γήπεδο, θέτοντας ως καταληκτική ημερομηνία την 15η Δεκεμβρίου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε οδηγώντας στην αβεβαιότητα τις ομάδες αλλά και τις αθλήτριες.

Οι ομάδες αλλά και οι αθλήτριες βρίσκονται σε αδιέξοδο. Αξίζει να τονίσουμε ότι η αβεβαιότητα που επικρατεί έχει οδηγήσει στην αποχώρηση αρκετές αθλήτριες αλλά και δύο προπονητές, τον Μίχαλ Μάσεκ από τον ΠΑΟΚ και τον Απόστολο Οικονόμου από τον Πανναξιακό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΠΕ:

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά με κοινοποίηση προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, μέσω της οποίας αναλύει όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Volley League Γυναικών με την συνεχιζόμενη απαγόρευση διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων.

Παράλληλα ζητάει μέχρι την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 να έχει δοθεί από την Πολιτεία συγκεκριμένη ημερομηνία επανέναρξης των προπονήσεων των ομάδων της Volley League Γυναικών και αυτή να είναι το αργότερο έως τις 7 Ιανουαρίου 2021 για να υπάρχει η δυνατότητα το πρωτάθλημα να ξεκινήσει πάλι στις 30 Ιανουαρίου 2021.

Στην επιστολή αναλύονται όλες οι προετοιμασίες και οι ενέργειες που θα ακολουθηθούν πιστά για την πρόληψη της διάδοσης της πανδημίας.

Σε αντίθετη περίπτωση, όπως εξέφρασαν ρητά οι 14 ομάδες προς την Ομοσπονδία, η αγωνιστική περίοδος 2020-21 για το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια