Επέστρεψαν στις προπονήσεις στο κλειστό του Λίντο οι παίκτες του ΟΦΗ

Σπορ
Επέστρεψαν στις προπονήσεις στο κλειστό του Λίντο οι παίκτες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απουσιάζει λόγω Εθνικής Αυστρίας ο Μαξ Τάλερ...

Οι παίκτες της ομάδας βόλει του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις περιμένοντας τα νεότερα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το κλίμα στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστο, με όλους τους αθλητές, να τονίζουν πόσο τους έλειψε η προπόνηση και η καθημερινότητα της ομάδας.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που γυρίσαμε στο γήπεδο, δηλαδή στον φυσικό μας χώρο. Εύχομαι να έχουμε πλέον μια ροή και να επιστρέψουμε σύντομα και στα επίσημα παιχνίδια» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας, ο οποίος με τους συνεργάτες του, κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας, μετά την διακοπή.

«Για μας είναι σαν να κάνουμε προετοιμασία απο την αρχή. Θα κάνουμε εργομετρικά τεστ το Σάββατο και απο εκεί και πέρα θα σχεδιάσουμε το προπονητικό κομμάτι. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες προπόνηση, για να επανέλθουμε».

Στις προπονήσεις του ΟΦΗ δεν μετέχει ο Αυστριακός διεθνής πασαδόρος Μαξ Τάλερ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και οι Μανωλάκης, Φραγκιαδάκης, οι οποίοι θα είναι απο την  Δευτέρα στην διάθεση της ομάδας.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα, ενώ απο την Δευτέρα, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, θα χρησιμοποιεί και την αίθουσα βαρών του Παγκρητίου σταδίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News