Βόλεϊ

Ελπίδες για επανέναρξη της Volley League

Μετά τη σημερινή συνάντηση των εμπλεκομένων με τους λοιμωξιολόγους...

Μετά από τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ με τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, παρουσία δύο μελών της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, φάνηκε ένα φως στο τούνελ σε ότι αφορά στην επανέναρξη του βόλεϊ.
Τα μέλη της Επιτροπής τόνισαν στους παριστάμενους ότι πρέπει να αιτηθούν ακρόασης από την Επιτροπή και από την πλευρά τους θα σταθούν θετικά στο αίτημα για έναρξη των προπονήσεων (εφόσον τηρούνται πιστά όλα όσα αναφέρονται στα αναθεωρημένα πρωτόκολλα) και κατόπιν θα συζητηθεί και το ζήτημα της έναρξης των αγώνων. Το γεγονός δεν αφορά μόνο τη Volley League αλλά και την Α1 Γυναικών.
Επίσης ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ζήτησε εξηγήσεις από τον ΓΓΑ και τους λοιμωξιολόγους για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Volley League δεν έχει ξεκινήσεις παρόλο που έχει κατατεθεί αναθεωρημένο πρωτόκολλο και η απάντηση που έλαβε ήταν ίδια και από τις δύο πλευρές. «Super League και Basket League ήταν τα δύο πρωταθλήματα που είχαν έτοιμα πρωτόκολλα με τεστ και γι΄αυτό το λόγο δεν διακόπηκαν. Εμείς δεν σας κατηγορούμε γιατί στο δικό σας πρωτόκολλο δεν είχατε περιλάβει τα τεστ αλλά εκείνη τη στιγμή είχε αποφασιστεί να συνεχιστούν αυτά τα πρωταθλήματα και θα βλέπαμε στην πορεία για τα υπόλοιπα».
Έτσι, ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ σήμερα θα αποστείλουν το αίτημα ακρόασης στην Επιτροπή με την ελπίδα ότι την Παρασκευή ή το αργότερο τη Δευτέρα θα γίνει η συνάντηση και άμεσα θα υπάρχει και η απόφαση για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Πηγή : sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια