Βόλεϊ

Με Βασιλαντωνάκη και Ρουμελιωτάκη το συνδικαλιστικό όργανο

Διπλή εκπροσώπηση για την Κρήτη στο συνδικαλιστικό όργανο...

Με διπλή εκπροσώπηση της Κρήτης συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ). Η Χανιώτισσα Ανθή Βασιλαντωνάκη είναι Β' αντιπρόεδρος και ο Ηρακλειώτης Γιάννης Ρουμελιωτάκης μέλος.

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ δηλώνει έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις και την ευθύνη που αναλαμβάνει για την προάσπιση και διασφάλιση των δικαιωμάτων των αθλητών του βόλεϊ. Η διάρκεια (και του νέου) διοικητικού συμβουλίου είναι διετής.

Στη διατήρηση της πλειονότητας των μελών του προηγούμενου ΔΣ, ήρθε να προστεθεί η ενίσχυση της φωνής των γυναικών μέσω των Βασιλαντωνάκη, Χριστοδούλου και Παπαφωτίου...
Η σύνθεση του νέου ΔΣ
Πρόεδρος: Πελεκούδας Παναγιώτης
Α’ Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Β’ Αντιπρόεδρος: Βασιλαντωνάκη Ανθή
Γενικός Γραμματέας: Αχιλλεόπουλος Γιάννης
Ειδικός Γραμματέας: Ανδρεάδης Ανδρέας
Ταμίας: Λάππας Ηλίας
Μέλος: Χριστοδούλου Στέλλα
Μέλος: Παπαφωτίου Αθηνά
Μέλος: Ρουμελιωτάκης Γιάννης

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος, Παναγιώτης Πελεκούδας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου:
"Με χαρά αναλαμβάνω για ακόμα μία διετία για την προάσπιση των δικαιωμάτων των αθλητών μας. Εν μέσω αυτής της πανδημίας προκύπτουν πολλά θέματα τα οποία δείχνουν την γύμνια σε πολλά ζητήματα που αφορούν των επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είναι η ώρα να εκμεταλλευτούμε την συγκυρία, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις οποίες παθογένειες υπάρχουν στο αντρικό και στο γυναικείο βόλεϊ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια