Βόλεϊ

Σταματάει η δράση και στα τοπικά πρωταθλήματα του βόλεϊ

Παρότι η ΕΣΠΕΚ επιθυμούσε τη συνέχιση τους...

Μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ που προχώρησε σε αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων βόλεϊ μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου και η ΕΣΠΕΚ προχώρησε σε αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων βόλεϊ. Η τοπική Ένωση βέβαια επιθυμούσε τη συνέχιση της αγωνιστικής δράσης καθώς η Κρήτη βρίσκεται στην ζώνη επιτήρησης, ωστόσο θέλησε να εναρμονιστεί με την γενικότερη απόφαση της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΚ έχει ως εξής:

Μετά την τελευταία ΚΥΑ (02/11/20) που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε σχέση με τους περιορισμούς στον αθλητισμό, και βρισκόμενοι σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία και επαγρύπνηση, η ΕΣΠΕΚ ανακοινώνει την αναστολή μέχρι νεωτέρας όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της .

Αν και η θέση όλων των μελών του Δ.Σ ήταν να συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα της Περιφέρειας μας, δεδομένου ότι η Κρήτη ανήκει στην κίτρινη ζώνη και δεν υπήρξε κρούσμα στο χώρο μας, για κανέναν λόγο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την απόφαση του ανώτατου οργάνου του αθλητισμού στην χώρα μας.

Με γνώμονα τις υπάρχουσες αποφάσεις, τα σωματεία μπορούν να συνεχίσουν μόνο τις προπονήσεις, με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων.

Συνιστάται προσοχή και επαγρύπνηση, ώστε να μην υπάρξει επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων στην Περιφέρεια Κρήτης

Ευχόμαστε γρήγορα να καλυτερέψουν τα δεδομένα, να επιστρέψουν οι αθλητές μας στα γήπεδα και εμείς να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε.

Μέχρι τότε, να μείνουμε υγιείς!

Εκ του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Κ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια