Βόλεϊ

Βόλεϊ ΟΦΗ: Έντονο το κρητικό στοιχείο στην ομάδα!

Γεμάτος… Κρήτη ο ΟΦΗ στην δεύτερη συμμετοχή του στην Volley League

Mε σταθερά βήματα και πιο έντονο το… κρητικό στοιχείο χτίζεται η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ενόψει την δεύτερης συμμετοχής της στην Volley League.

Στο ρόστερ ξεχωρίζει ασφαλώς και φέτος η παρουσία του Γιάννη Ρουμελιωτάκη  (γεν. 25/06/1989, 1μ88 ακραίος), ενώ στην ομάδα προστέθηκε και ο Μανώλης Φραγκιαδάκης (γεν. 21/12/1994, 1μ97 ακραίος), ο οποίος συνεργάστηκε με τον προπονητή του ΟΦΗ Άκη Φλαούνα, στην ΑΕΚ (2012-13), προέρχεται από την ΑΘΛΕΣΗ, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Αθηνών.

Στο ρόστερ του ΟΦΗ όμως, συνεχίζουν και τρία ακόμη παιδιά από το Ηράκλειο, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.

Ο Μιχάλης Τεφτσής (γεν. 10/08/1988 1.81 λίμπερο), ο Γιώργος Κοσκινάς (γεν. 12/01/1991 1.80, ακραίος) και ο Γιώργος Μονιάκης (γεν. 21/05/1987 1.90 διαγώνιος), θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ και στην δεύτερη χρονιά στην Volley League.

To φετινό ρόστερ του ΟΦΗ διαθέτει μέχρι σήμερα 5 Κρητικούς αθλητες και παραμένει ανοιχτό, για ένα-δυο ακόμη θέσεις, με παίκτες είτε από τις υποδομές της ομάδας ή κάποια ακόμη παιδιά από το Ηράκλειο και την Κρήτη, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στην προπόνηση και να ζήσουν την εμπειρία της Volley League.

"To έχω πει από την πρώτη μας χρονιά στην Volley League, ότι θέλω η ομάδα μας να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο αριθμό Κρητικών παικτών και πάνω σε αυτό κινούμαστε, με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό" τονίζει για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ Γιάννης Δανδάλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια