Βόλεϊ ΟΦΗ: Νέος προπονητής ο Άκης Φλαούνας

Σπορ
Βόλεϊ ΟΦΗ: Νέος προπονητής ο Άκης Φλαούνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 49χρονος τεχνικός

Ένας έμπειρος προπονητής στο ελληνικό βόλεϊ, ο Άκης Φλαούνας, συμφώνησε με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο νέο της ξεκίνημα.

Ο κ. Φλαούνας μάλιστα έχει καταγράψει και μια σπουδαία στιγμή στην καριέρα του όταν το 2014 κατέκτησε ως προπονητής της ΑΕΚ το Λιγκ Καπ.

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο Ηράκλειο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και έδωσαν τα χέρια για να αναλάβει την ομάδα στη δεύτερη χρονιά της στην Volley League.

Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, για να ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ofierasitechnis.gr ο Ακης Φλαούνας, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κρήτη και έχει μεγάλη δυναμική. Θα πατήσουμε σε αυτό που έχει χτίσει η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, με την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο πρόεδρος.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, λόγω της πανδημίας, αλλά ο ΟΦΗ έχει ιστορία και όνομα και μπορεί να κάνει κάτι καλό.

Με προσεκτικές επιλογές, θα φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος να συσπειρωθεί και να αγαπήσει το βόλεϊ του ΟΦΗ».

Το βιογραφικό του Άκη Φλαούνα

Ο Άκης Φλαούνας γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, αλλά έχει καταγωγή από την Καλαμάτα.

Είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας του Πανελληνίου από την οποία ξεκίνησε σαν παίκτης και έφτασε μαζί του μέχρι και την Α1 βόλεϊ. Αγωνιζόταν στην θέση του ακραίου και στη θέση του λίμπερο.

Στην μεγάλη κατηγορία, έχει αγωνιστεί ακόμη με τον Παράδεισο Αμαρουσίου, τον Έσπερο Καλλιθέας και τον Φοίνικα Σύρου, αλλά και σε αρκετές ακόμη ομάδες, σε χαμηλότερες κατηγορίες.

Σαν προπονητής επίσης, έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, αλλά η μεγαλύτερη στιγμή του ήταν στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το μοναδικό τίτλο του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, το Λιγκ Καπ 2014.

Έχει πετύχει επίσης δυο ανόδους με την ΑΕΚ στην Α1 κατηγορία και μια στην Β’ Εθνική. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News