Ξεκινούν οι τελικοί “αιωνίων” στη Volley League

Σπορ
Ξεκινούν οι τελικοί “αιωνίων” στη Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 19:00 στου Ρέντη το Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός…

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των τελικών της Volley League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:00 Ert Sports) στο κλειστό του Ρέντη και με τον τίτλο να κρίνεται στις δύο νίκες. Ο 2ος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, ενώ, αν χρειαστεί και τρίτος, αυτός θα γίνει στου Ρέντη την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν για 7η φορά στην ιστορία σε τελικούς και για πρώτη φορά μετά το 2010. Στις έξι προηγούμενες χρονιές ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει τις τέσσερις (έχοντας "σπάσει" δύο φορές την έδρα του Παναθηναϊκού) και ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει τις δύο (έχοντας "σπάσει" μία φορά την έδρα του Ολυμπιακού).

«Όλοι μας έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο. Πάντα το να παίζεις στους τελικούς του πρωταθλήματος είναι μια εξαιρετική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Έχω πολλούς λόγους και εγώ και η ομάδα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους τελικούς και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Κάθε παίκτης θα δώσει ό,τι έχει για να κερδίσουμε τον τίτλο για τον σύλλογο και τους οπαδούς μας», δήλωσε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" Μουνιόθ Μπενίτεθ.

«Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στο πρώτο ματς και θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και στο Λιγκ Καπ», σχολίασε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News