Αποχωρεί από τη ΓΕΗ ο Γιώργος Μενδρινός

Σπορ
Αποχωρεί από τη ΓΕΗ ο Γιώργος Μενδρινός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιτυχημένος προπονητής ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλείου…

Mετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες αγωνιστικές σεζόν ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ της ΓΕΗ Γιώργος Μενδρινός αποφασίζει να γυρίσει σελίδα και να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην ομάδα του Ηρακλείου. Με μία αποχαιρετιστήρια δήλωση του, αναφέρεται στα όσα πέτυχε με τις αθλήτριες, τους συνεργάτες του αλλά και τους γονείς ευχαριστώντας τους για όσα κατάφεραν… 

Αναλυτικά η δήλωση του: 

“Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας. Κάναμε πραγματικότητα ότι ονειρευτήκαμε.

Ίσως ο πιο ενδεδειγμένος τίτλος.

Μετά από δύο, απόλυτα επιτυχημένες αγωνιστικές περιόδους (2018-2019) - (2019-2020) , οι οποίες συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος κορασίδων (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.), δύο πρωταθλημάτων Νεανίδων (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.), την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γυναικών (2018-2019) της Ε.Σ.ΠΕ.Κ. και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, την κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών (Ε.Σ.ΠΕ.Κ) και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, έφτασε η στιγμή να κλείσει με τον πιο εποικοδομητικό και τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο ο προπονητικός μου κύκλος στην γυναικεία ομάδα της ΓΕΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω, την Διοίκηση της ΓΕΗ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και με επέλεξε τα δύο τελευταία χρόνια, να καθοδηγήσω τεχνικά ως πρώτος προπονητής τα τμήματα βόλεϊ κορασίδων ,Νεανίδων, Γυναικών.

Τον συνεργάτη μου Νίκο Προύφα, για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια, αλλά και για την αμοιβαία ανεκτίμητη ανθρώπινη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας.

Όλες τις αθλήτριες της ομάδας, οι οποίες δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις προπονητικές απαιτήσεις και στις αγωνιστικές προσδοκίες του τεχνικού επιτελείου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των αθλητριών , οι οποίοι μας συμπαραστάθηκαν πολύπλευρα στην ομολογουμένως πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε συνολικά ως ομάδα για την επίτευξη όλων των στόχων μας.

Εύχομαι σε όλους να έχετε υγεία και να συνεχίσετε με το ίδιο σθένος και με την ίδια δύναμη την προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν από δύο ακριβώς χρόνια.

Να καθιερώσουμε την ΓΕΗ, στην συνείδηση του πανελληνίου βόλεϊ ως μία διαχρονική δύναμη.

24/6/2020

Ο Coach ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Γιώργος”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News