Μέχρι την Παρασκευή οι ημερομηνίες για την Volley League

Σπορ
Μέχρι την Παρασκευή οι ημερομηνίες για την Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασίζεται πότε θα γίνουν οι αγώνες της ημιτελικής και τελικής φάσης…

Το προεδρείο της ΕΣΑΠ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την προετοιμασία του προγράμματος των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League 2020-21.

Ο υφυπουργός αθλητισμού δεσμεύτηκε να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια προς την ΕΣΑΠ και τις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στην ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής της σεζόν 2020-21.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις δύο νίκες. Θα παίξουν στους ημιτελικού Ολυμπιακός - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου και Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Μέχρι την προσεχή Παρασκευή 5 Ιουνίου θα γίνει τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων της ημιτελικής φάσης για να καθοριστεί το πρόγραμμα των αγώνων, ενώ αναμένεται να σταλούν άμεσα για έγκριση οι αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος Volley League 2020-21, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν έτοιμο το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει για αθλητές και συμμετέχοντες στους ημιτελικούς και τελικούς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News