Πρωταθλητές ΣΦΠΧανίων και Ν. ΟΠΕΡ στα τοπικά βόλεϊ

Σπορ
Πρωταθλητές ΣΦΠΧανίων και Ν. ΟΠΕΡ στα τοπικά βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται τα πρωταθλήματα Αγοριών και Κοριτσιών Κ18...

Τους πρωταθλητές Ανδρών και Γυναικών στα τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ ανακοίνωσε η ΕΣΠΕΚ μετά τις αποφάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Έτσι ο ΣΦΠ Χανίων αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Ανδρών ενώ στις γυναίκες τον τίτλο πήρε ο Ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Α2 κατηγορία.

Από κει και πέρα όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ, στα γήπεδα θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα Κρήτης Αγοριών Κ18 και Κοριτσιών Κ18.

Στο πρωτάθλημα Αγοριών Κ18 θα γίνουν κανονικά όλα τα παιχνίδια και θα ακολουθήσει η τελική φάση βάσει προκήρυξης. Στο αντίστοιχο των Κοριτσιών θα διεξαχθεί η ημιτελική και η τελική φάση. Στον αντίποδα, ολοκληρώνονται πρόωρα τα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων (Α΄ και Β΄ κατηγορίας) χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή. Συγκεκριμένα αποφάσισαν:

1. Την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 και την διεξαγωγή της τελικής φάσης.

2. Την διεξαγωγή της ημιτελικής (χιαστί) και τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 για την ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας. (Για τον τρόπο ανόδου από την Β΄ κατηγορία στην Α΄ και υποβιβασμού από την Α΄ κατηγορία στην Β΄ θα ληφθεί απόφαση σε νέο Δ.Σ έπειτα από διαβούλευση με τα ενδιαφερόμενα σωματεία).

3. Την λήξη των πρωταθλημάτων Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α΄ και Β ΄κατηγορίας, χωρίς ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας.

Οι αγώνες προγραμματίζονται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, αναλόγως των συνθηκών, για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά και εγκαίρως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News