Βόλεϊ

Volley League: Πεντάωρη συνεδρίαση, χωρίς απόφαση!

Αγωνία για το αν συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα αλλά και τον πρωταθλητή...

Πεντάωρη ήταν η συνεδρίαση των ομάδων της Volleyleague των ανδρών με την ατμόσφαιρα να... μυρίζει μπαρούτι! Μετά από συνολικά επτά ψηφοφορίες ουσιαστικά δεν πάρθηκε καμία απόφαση.
Οι εκπρόσωποι των ομάδων αποφάσισαν να διακόψουν την συνεδρίαση και να τα ξαναπουν το προσεχές διάστημα.
Στην πιο ουσιαστική ψηφοφορία που αφορούσε την περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος έξι ομάδες ψήφισαν να δοθεί ο τίτλος στον Ολυμπιακό, τρεις κατά (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας) και μια λευκό.
Η ανακοίνωση:
"Μετά από τέσσερις και πλέον ώρες συνεδρίασης και ύστερα από ομόφωνη απόφαση διακόπηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.
Οι αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20 θα παρθούν στην συνέχεια της συνεδρίασης.
Στην σημερινή  πολύωρη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ με θέμα την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στην οποία συμμετείχαν όλα τα ΤΑΑ, δεν κατέστη δυνατή η επίτευξη της προβλεπόμενης ειδικής πλειοψηφίας (8 πλειοψηφικές ψήφους στις 10 ομάδες), σύμφωνα με το άρθρο 8 της από 24/04/2020 ΠΝΠ για την αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος , συνολικά για όλες τις ομάδες με βάση την κατάταξή τους στον βαθμολογικό πίνακα και τόσο ως προς το ζήτημα της συνέχισης διεξαγωγής, όσο και ως προς αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος, με ανάδειξη ή μη πρωταθλητή.
Παρά το γεγονός ότι έγινε διεξοδική συζήτηση και αλλεπάλληλες ψηφοφορίες, κρίθηκε τελικά σκόπιμο να διακοπεί η συνεδρίαση , προκειμένου να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες προκειμένου η Πολιτεία να αποφασίσει το δυνατόν συντομότερα έναν σαφή και χρονικά προσδιορισμένο «οδικό χάρτη» επανεκκίνησης προπονήσεων και αγώνων της Volley League πάντα με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό το αργότερο μέχρι το τέλος Μαίου (και σε κάθε περίπτωση ευθύς αμέσως υπάρξουν νεότερες εξελίξεις) το ΔΣ θα επανασυνεδριάσει, οπότε και θα αποφασιστεί οριστικά η τύχη του φετινού πρωταθλήματος".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια