Βόλεϊ

ΕΟΠΕ: Τέλος στα πρωταθλήματα του βόλεϊ  

Θα συνεχιστεί μόνο η Volley League ενώ όλες οι υπόλοιπες διοργανώσεις διακόπτονται οριστικά σύμφωνα με την Ομοσπονδία

Την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων που τελούσαν υπό την αιγίδα της ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Σημειώνεται ότι πριν από ένα 24ωρο η Volley League ανακοίνωσε ότι μέσα Μαΐου οι αθλητές θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις ανάβοντας το «πράσινο φως» για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος 

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ τα δύο final four του κυπέλλου ανδρών και γυναικών αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Μένει να δούμε τι θα ισχύσει με τις βαθμολογίες, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και τις ανόδους και τους υποβιβασμούς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων και διαπιστώνοντας ότι, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. και συγκεκριμένα:

Α1 Volleyleague Γυναικών

Pre League Γυναικών

Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών

Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου Ι’ της Ζ’ Περιφέρειας Ανδρών-Γυναικών)

Οι διοργανώσεις του Final 4 των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας

Επίσης, το ΔΣ ΕΟΠΕ, αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του Άρθρου 5, παρ. ε, του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων 2019-2020 και την παράταση της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 έως 30.9.2020, για την διεξαγωγή της Τελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 και Κοριτσιών Κ20 2019-2020 και της Α’ και Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών και Κοριτσιών Κ18 2019-2020, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των διοργανώσεων πετοσφαίρισης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια